Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Ή ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...

Παράταση στο μαρτύριο για το αν θα υπάρξουν νέα μέτρα δίνουν οι «δανειστές» μας (διάβαζε «διεθνείς τοκογλύφοι»).  Έτσι, με χθεσινή δήλω...


Παράταση στο μαρτύριο για το αν θα υπάρξουν νέα μέτρα δίνουν οι «δανειστές» μας (διάβαζε «διεθνείς τοκογλύφοι»). 
Έτσι, με χθεσινή δήλωση του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπάουμ, σε συνέντευξη τύπου μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, τον Δεκέμβριο ή το πολύ τον Ιανουάριο, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης από την τρόικα, θα κριθεί εάν υπάρχει δημοσιονομικό κενό και σε ποιο ακριβές μέγεθος, οπότε θα αποφασιστεί και αν υπάρχει η ανάγκη για νέα δημοσιονομικά μέτρα: «Ελπίζουμε ότι θα αξιολογήσουμε την πορεία του προγράμματος στο Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, περιλαμβανομένου του όποιου χρηματοδοτικού κενού στο τέλος του προγράμματος. Οι ανάγκες της Ελλάδας πέραν του επόμενου έτους θα αξιολογηθούν το 2014».

Και βέβαια, είναι βέβαιο πως και νέα μέτρα θα υπάρξουν αλλά και νέο Μνημόνιο. Η δε παράταση του μαρτυρίου, οφείλεται προφανώς σε καθαρά πολιτικούς λόγους της παρούσας συγκυρίας. Δηλαδή, οι διεθνείς τοκογλύφοι δε θέλουν να σκιάσουν την επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής με νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Θεωρούν ότι μέχρι τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα έχει γίνει ότι είναι προγραμματισμένο να γίνει, οπότε θα έχουν την ευκαιρία να μας κάνουν κι ένα… πρωτοχρονιάτικο δώρο!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.