Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕ ΓΚΛΙΤΣΑ... 80ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ

Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν ένα γείτονά τους επειδή πίστευαν ότι τους δηλητηρίασε τα σκυλιά τους Να, που οι γκλίτσες δεν χρησιμεύουν μό...


Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν ένα γείτονά τους επειδή πίστευαν ότι τους δηλητηρίασε τα σκυλιά τους
Να, που οι γκλίτσες δεν χρησιμεύουν μόνο για να στηρίζεται ο βοσκός ή να δίνει κατεύθυνση στο κοπάδι του, αλλά και για να... ξυλοφορτώνει όποιον έχει διαφορές μαζί του! Αυτό συνέβη στην Καλαμπάκας, όπου πατέρας και γιος πλάκωσαν στο ξύλο έναν ηλικιωμένο με τις γκλίτσες τους!

Αιτία του περιστατικού που συνέβη στην κοινότητα Διάβα, ήταν οι υποψίες της οικογένειας ότι μέλη της δεύτερης που έχει το μαντρί της ακριβώς δίπλα στο δικό τους είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά τους. Ο 77χρονος κτηνοτρόφος μαζί με τον 50χρονο γιο του διαπληκτίστηκαν έντονα με τον 80χρονο γείτονά τους και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Όμως, πατέρας και γιος άρπαξαν και την γκλίτσα με την οποία ξυλοκόπησαν τον άτυχο ηλικιωμένο, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο 80χρονος υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.