Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ... ΤΟΝ "ΚΕΡΑΥΝΟ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ...

Μόλις κυκλοφόρησε το πολύ ενδιαφερον-καλαίσθητο νέο πόνημα (σελ. 320) του Δρ Σωτηρίου Μπαλατσούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Αγιολογίας, ο οποίος,...

Μόλις κυκλοφόρησε το πολύ ενδιαφερον-καλαίσθητο νέο πόνημα (σελ. 320) του Δρ Σωτηρίου Μπαλατσούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Αγιολογίας, ο οποίος, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, υπήρξε για μια δεκαετία Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του.
Αυτό και μόνον δεικνεύει την εγκυρότητα και την αξία του παρόντος έργου. Πρόκειται για μια περισπούδαστη μελέτη με υψηλό πνευματικό και επιστημονικό επίπεδο.
Καθετί που γράφεται τεκμηριώνεται σε αρχειακό υλικό, (ανέκδοτα και εκδεδομένα κείμενα του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου), και σε προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέως. Και είναι η πρώτη μελέτη, η οποία σίγουρα θα αποτελέσει και την βάση για άλλες μελέτες, διότι μας δίνει μια ολοκληρωμένη σφαιρική εικόνα της πνευματικής υπόστασης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.
Όπως σημειώνει και στον πρόλογό του, πέραν του ότι αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής, πλήθος ανθρώπων, λόγω ότι υπήρξε άμεσος συνεργάτης, σε μια από τις πιο καίριες θέσεις, και επειδή νοσταλγούν διακαώς την δυναμική παρουσία του, τον παρότρυναν επιμόνως στην συγγραφή του παρόντος πονήματος.
Συγχαίρουμε θερμά τον κ. Σ. Μπαλατσούκα για το εν λόγω έργο, το οποίο σίγουρα θα βρει μεγάλη απήχηση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, διότι στις μέρες τις πολύ κρίσιμες που ζούμε, και για τις οποίες είχε «προβλέψει» ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, θα γίνει «βάλσαμο» παρηγορίας, ωφελείας και ενισχύσεως για τον κάθε αναγνώστη.
(Εκδοτική παραγωγή: Θρασύβουλος Βογιατζόγλου, τηλ.: 2431036485 - Fax: 2431036484 - κιν.: 6976588869)

romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.