Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΧΛΙΔΑΤΑ ΠΑΡΤΥ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ...!!!

Πάρτι για τα 90α γενέθλια της διοργάνωσε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Μαργαρίτα και φρόντισε να διασκεδάσει όσο ...


Πάρτι για τα 90α γενέθλια της διοργάνωσε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Μαργαρίτα και φρόντισε να διασκεδάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους περίπου 200 μη πολιτικούς φίλους της.

Το ντύσιμο της συζητήθηκε από όλους καθώς ήταν ντυμένη... καουμπόισσα. Φορούσε ένα τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο. Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, παρά τα 90 της χρόνια, άρπαξε ξαφνικά το μικρόφωνο και τραγούδησε (σε άψογη εκτέλεση) ένα αμερικάνικο ρομαντικό κάντρι τραγούδι αφήνοντας τους 200 και πλέον προσκεκλημένους της στο Κτήμα Μαργαρίτα, στην παραλία της Κάτω Αλμυρής, στην Κορινθία, άφωνους. Ήταν ένα πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου η σύζυγος του ιδρυτή του ΠαΣοΚ και μητέρα του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και τα είχε όλα: αμερικάνικα και ελληνικά τραγούδια, σουβλάκια, μπίρες, άφθονο κρασί, σαλάτες, φρούτα και παγωτό, αλλά κυρίως είχε κέφι και πολιτική συζήτηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας , οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές και από τον χώρο της πολιτικής δεν είχε κληθεί κανείς εκτός από τον Δημήτρη Κρεμαστινό, βουλευτή ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, αλλά όχι με την ιδιότητα του πολιτικού αλλά με αυτή του προσωπικού γιατρού του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.
Απών ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου αφού τον τελευταίο καιρό όλοι έχουν συνηθίσει να λένε ότι «λείπει στο εξωτερικό» ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντρίκος και ο Νίκος Παπανδρέου ο οποίος μάλιστα διάβασε και την ευχετήρια επιστολή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον!
Θα μπορούσε να ήταν μια κλασσική σύναξη ελληνοαμερικανών και αμερικανών φίλων, αλλά και πολλών μελών της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας (οργάνωση που έχει ιδρύσει η ίδια η κ. Παπανδρέου), αν δεν προέκυπταν... ειδήσεις!

Μια εξ αυτών είναι το γεγονός ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου έγραψε βιβλίο για τη ζωή της με τίτλο «Γυναίκα Πολιτικού» και μάλιστα στα χνάρια του «My Greek Drama» της Γ. Αγγελοπούλου Δασκαλάκη το οποίο εκδόθηκε πρώτα στην Αμερική.

Η σύζυγος του ιδρυτή του ΠαΣοΚ, τραγούδησε και διασκέδασε τον κόσμο όσο καλύτερα μπορούσε στο Κτήμα που της ανήκει και το οποίο μάλιστα φροντίζει να το διαφημίζει μέσω διαδικτύου ως την «ιδανική πρόταση για όσους λατρεύουν την μοναδική ομορφιά της ελληνικής γης και τη μαγεία της θάλασσας. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.