Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ... ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ...!!!

Ξεκίνησε ως ένα εφηβικό ειδύλλιο. Αλλά κατέληξε σε μία ιστορία φρίκης, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή μίας 17χρονης Κινέζας. Οταν η κοπέ...


Ξεκίνησε ως ένα εφηβικό ειδύλλιο. Αλλά κατέληξε σε μία ιστορία φρίκης, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή μίας 17χρονης Κινέζας. Οταν η κοπέλα ζήτησε από το σύντροφό της να χωρίσουν, εκείνος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Η Ζου Γιαν σώθηκε από θαύμα, έχοντας όμως τρομερά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της. Η κοπέλα κολακεύτηκε αρχικά όταν την πλησίασε ένας συμμαθητής της, γιος πλούσιας οικογένειας, και της ζήτησε να αρχίσουν να βγαίνουν. Επειτα από λίγο όμως του είπε πως ήθελε να χωρίσουν, καθώς τον θεωρούσε υπερόπτη. Αυτό αποδείχθηκε το μοιραίο λάθος της.

Ο νεαρός έγινε επιθετικός και παρότι οι γονείς της κοπέλας την έστειλαν σε διαφορετικό σχολείο, εκείνος επέμεινε. Μία ημέρα ζήτησε να της μιλήσει στο υπνοδωμάτιό της. Εκεί όμως την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ενώ στεκόταν και την παρακολουθούσε να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ η τρομοκρατημένη γιαγιά της κοπέλας προσπαθούσε να την σώσει.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης, γλιτώνοντας τη θανατική ποινή επειδή ήταν ανήλικος όταν της επιτέθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.