Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ... ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ...! ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΟΥΛΟ...ΚΟΜΨΟ!!!

Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποκάλεσε το κό...


Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποκάλεσε το κόμμα της Αριστεράς «πατέρα της θεωρίας των δύο άκρων», ενώ χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ανεπάγγελτο».

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, o κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως μαζί με την Χρυσή Αυγή και σε συντονισμό μαζί της, «εξαπέλυσε ένα κίνημα πολιτικής και ιδεολογικής βίας που μπορεί να οδηγήσει και σε περιπτώσεις σαν του άτυχου Φύσσα στο Κερατσίνι ή μπορεί να μην έχει οδηγήσει ακόμα».

Και πρόσθεσε:

«Αλλά έχει οδηγήσει στην περίπτωση των άτυχων που δούλευαν στη Μαρφίν, εκείνη τη μέρα που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από το μπλοκ του και αποφάσισαν να κάψουν τους απεργοσπάστες».

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε «παντελώς ανεπάγγελτο» και κατέληξε λέγοντας πως «η μόνη του δραστηριότητα είναι ότι καταλάμβανε το σχολείο του κάθε τόσο και το έκλεινε».

Τέλος, αναφερόμενος στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε «εντελώς γελοίο και απαράδεκτο να γίνεται σχολική παρέλαση».

«Σχολικές εορτές μπορούν να γίνονται, αλλά αυτές να περιορίζονται στο χώρο του σχολείου», είπε χαρακτηριστικά.

newpost
hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.