Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ... "ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ"

ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ... Κοινή προσέγγιση στα ζητήματα της ανεργίας και του μεταναστευτικού ζήτησε ο ...


ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ...

Κοινή προσέγγιση στα ζητήματα της ανεργίας και του μεταναστευτικού ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςμετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Ζ.Μουσκάτ, στη Βαλέτα.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας και παράνομης μετανάστευσης» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. «Στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι άνεργοι όσοι και παράνομοι μετανάστες και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο θέμα του χρόνου λήψης αποφάσεων για την διευθέτηση του χρέους, τόνισε ότι η Έλλαδα έχει προχωρήσει τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις της, που οδηγούν την χώρα πίσω στην οικονομική ομαλότητα.

Μετά την συνάντησή του με τον Μαλτέζο πρωθυπουργό, ο κ. Σαμαράς μεταβαίνει στη Ρώμη, όπου αργότερα θα έχει συνάντηση με τον ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα.

2 σχόλια

  1. Σωστα αλλα ποι Ιταλοι οταν βρουν πλοιαρια με λαθρομεταναστες τα βουλιαζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.