Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΟΝ ΕΡΙΦΙΟΝ...!!! ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...!!!

Η πρεσβεία της Γαλλίας στα Τίρανα εγκαινίασε, σήμερα, την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων των υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών...


Η πρεσβεία της Γαλλίας στα Τίρανα εγκαινίασε, σήμερα, την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων των υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών της Αλβανίας για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και του "ξεπλύματος" χρήματος.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι δύο μήνες και, στη συνέχεια, οι εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν στη διαδικασία θα ταξιδέψουν στη Γαλλία, τονίζεται - μεταξύ άλλων - σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων "ΑΤΑ".

Η πρέσβης της Γαλλίας στην Αλβανία Κριστίν Μορό δήλωσε - στη διάρκεια της εναρκτήριας τελετής της εκπαίδευσης - ότι ο αγώνας κατά του οργανωμένου εγκλήματος και του "ξεπλύματος" χρήματος είναι ζητήματα που έχουν στενή σχέση.

Η Γαλλία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει την Αλβανία στην εκπλήρωση αυτού του στόχου (της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος). Οι κανόνες έχουν οριστεί από το Νόμο και όλοι οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται, υπογράμμισε.

aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.