Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΚΕ, Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Στο mega του Big Boss (του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος), εμφανίστηκε ο σύντροφος Κουτσούμπας. Έτσι ανταμείβονται όλα τα καλά παιδιά του β...


Στο mega του Big Boss (του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος), εμφανίστηκε ο σύντροφος Κουτσούμπας. Έτσι ανταμείβονται όλα τα καλά παιδιά του βρωμερού και τρισάθλιου καθεστώτος της δυστυχίας μας! Με εμφανίσεις στα πορνοκάναλα της ολιγαρχίας του πλούτου, που πίνει το αίμα του λαού με το καλαμάκι!

Μέσα, λοιπόν, στο κατ’ εξοχήν κανάλι των αφεντικών, ντόπιων και ξένων, ο αρχικουκουές το ’παιξε τάχαμου επαναστάτης (εκ του ασφαλούς πάντα…) και σχολίασε ως εξής τα όσα είπε προ ημερών η Παπαρήγα στη βουλή κατά του κοινοβουλευτισμού:

«Τι, καινούργιο είναι αυτό; Ο καθένας ερμηνεύει όπως θέλει, αλλά δεν είναι καινούργιο αυτό. Έχουμε κάνει κριτική στο αστικό κοινοβουλευτικό σύστημα, τι είναι το κοινοβούλιο και το περιεχόμενό του και η ουσία του και οι διαδικασίες που ακολουθούν. Έχουμε καταθέσει και πρόταση με τις αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου για το πώς βλέπουμε τη νέα κοινωνική οργάνωση. Τι σημαίνει για εμάς ο λαός στην εξουσία. Ο βουλευτής, ο εκπρόσωπος του λαού, θα εκλέγεται μέσα από τις παραγωγικές μονάδες, μέσα από τη συνέλευση της βάσης. Δηλαδή δουλεύεις σε ένα εργοστάσιο; Η συνέλευση θα αποφασίζει και θα στέλνει τον εκπρόσωπο στην περιφέρεια… Δεν θα είναι μόνιμος, θα μπορεί να ανακαλείται χωρίς να περιμένεις τις επόμενες εκλογές. Είπε κάτι που είναι πάρα πολύ γνωστό. Και το Σύνταγμα έχουμε καταψηφίσει και θέλουμε να αλλάξει και βεβαίως θα το αλλάξουμε το Σύνταγμα αυτό και τους νόμους θα τους αλλάξουμε. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό».

Γιατί η αστική δικαιοσύνη των αφεντικών (ντόπιων και ξένων) δεν ασκεί δίωξη με τους σχετικούς νόμους περί «κατάλυσης του πολιτεύματος», «εσχάτης προδοσίας» κ.τ.λ., όπως κάνει κατά της Χρυσής Αυγής, στηριζόμενη σε μια κατάθεση ενός προστατευόμενου ψευδομάρτυρα, ενώ εδώ ο αρχικουκουές μιλάει στα ίσια για κατάλυση του πολιτεύματος και του συντάγματος; Διότι ξέρει πολύ καλά, ότι το ΚΚΕ είναι αποδεδειγμένα όργανο πιστό των ντόπιων και ξένων εξουσιαστών-τοκογλύφων και μακρύ χέρι τους. Αμολάει βέβαια και καμιά… επαναστατική μπαρούφα, αλλά κι αυτή είναι μέσα στο πρόγραμμα για την εξαπάτηση αφελών, οπότε… επιτρέπεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.