Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ...  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ...


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ... 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΟΡΑΝΤΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ Γ@Μ@ΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕ, ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ... ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! 

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΣΤΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ ΠΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ... ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ... ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!


8 σχόλια

  1. Και μαλιστα τετραπλό είναι το σύμβολο. Α, ρε Μεϊμαράκη χρυσαυγίτη εις την 4ην δύναμιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατέρας του ήταν με τους Γερμανούς στην κατοχή και ελέγχεται όσο κανένας άλλος για την εκτέλεση των 62 μμαρτύρων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης....Κολλητός της Γερμανοφιλης και Γερμανόδουλης οικογένειας Mητσοτάκη φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος τετραπλός τύπος μεάνδρου ανήκει στην κατηγορία που θα ονομάζαμε "σβάστικες". Ουσιαστικά είναι δηλαδή είναι σβάστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και καιρό λέμε οτι έχουν ποινικοποιήσει τα σύμβολα, χωρίς καν να γνωρίζουν τι ακριβός σημαίνουν. Ποινικοποιούν τον μαίανδρο και όχι το σφυροδρέπανο. Απο εκεί να καταλάβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω κι εγω εναν μαιανδρο στο παταρι ...λες να ειμαι χρυσαυγητισα και να μην το ξερω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον βαλουνε στο ιδιο κελι με τον Μιχαλολιακο μηπως μπορεσει και καταλαβει το ποιοι ειναι οι ναζιστες και τι φυσικα σημαινει ΝΑΖΙ ( NASI ) που σημαινει νασιοναλ σοσιαλισμ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.