Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ"...!!!

«Μόνοι μας εναντίον όλων σας». Αυτή είναι η γραμμή που θα ακολουθήσει η ΧΑ από δω και μπρος, στη Βουλή, σύμφωνα με τον βουλευτή Δημήτρη ...


«Μόνοι μας εναντίον όλων σας». Αυτή είναι η γραμμή που θα ακολουθήσει η ΧΑ από δω και μπρος, στη Βουλή, σύμφωνα με τον βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση.

Υποστήριξε ότι «έως τώρα δεν υπήρχε πολιτικός αντίπαλος και βασικό συνθήματά μας είναι εναντίον όλων. Εννοούμε ότι κινούμαστε εναντίον του ντόπιου καθεστώτος: αριστερού και δεξιού. Δεξιό και αριστερό καθεστώς άφησαν τις διαφορές τους για να μας αντιμετωπίσουν γι' αυτό και επινόησαν τον όρο του συνταγματικού τόξου».

Και πρόσθεσε: «Εμείς από τον ιό του καθεστώτος δεν θα μολυνθούμε. Ελπίζουμε πως θα έρθει και κάποιο νομοσχέδιο για να διαφυλαχθεί η συνείδηση της εθνικής μνήμης από κάθε γενίτσαρο. Το χρέος μας στην εθνική ασφάλεια και οι ευθύνες μας για τις επόμενες γενιές των ελλήνων είναι αποκλειστικός γνώμονας για την πορεία μας. Σήμερα κάποιοι από τις επαύλεις τους χαρακτηρίζουν ρατσιστές τους Έλληνες που θέλουν πίσω την πατρίδα μας. Ελπίζω να έρθει κάποιο νομοσχέδιο που δεν θα είναι εναντίον του Έλληνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.