Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ Η ΒΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗ... ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!!

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήμ...

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, εισήχθη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού με απώλεια συνείδησης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, αναφέρεται: «Ενημερωθήκαμε από τους συγγενείς της εντολέως μας Βασιλικής Τσοχατζοπούλου ότι αυτή μετεφέρθη με απώλεια συνειδήσεως σε Ψυχιατρικό Κατάστημα.

Το δικηγορικό μας γραφείο προσπάθησε με την παρουσία δικηγόρου στη γραμματεία των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού να πληροφορηθεί το Ψυχιατρικό Κατάστημα, στο οποίο η εντολέας μας βρίσκεται, αλλά από την γραμματεία μας είπαν ότι είναι απόρρητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.