Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ – ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ… ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, τα «σκληρά δεξιά» παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού διέδιδαν ότι από ώρα σε ώρα αναμένονται οι συλλήψεις ...


Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, τα «σκληρά δεξιά» παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού διέδιδαν ότι από ώρα σε ώρα αναμένονται οι συλλήψεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ανάμειξη με την καταδρομική επιχείρηση στις Σκουριές Χαλκιδικής, στην προσπάθειά τους να δείξουν ότι ο φον Αντωνάκης χτυπάει και «τα δύο άκρα», πως «ο νόμος ισχύει για όλους», πως «κανένας δεν έχει ασυλία» και άλλα τέτοια παραμύθια.

Τελικά, αντί να συμβεί αυτό, συνέβη το ακριβώς αντίθετο! Έτσι, χθες αποφυλακίστηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πολυγύρου δύο από τους τέσσερις που είχαν προφυλακιστεί τους τελευταίους μήνες κατηγορούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», στις Σκουριές, και σύμφωνα με τους συνηγόρους των άλλων δύο, θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα αιτήσεις για την άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης, οι οποίες αναμένεται να γίνουν δεκτές.

Να θυμίσουμε, ότι για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται 20 άτομα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, μεταξύ αυτών της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων απόμειναν στις φυλακές δύο, οι οποίοι πρόκειται να αποφυλακιστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα!

Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για την πολιτική τους ταυτότητα, ιδού το σχετικό θριαμβευτικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας των διαδικτυακών κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ενθουσιώδης η υποδοχή των δύο αποφυλακισθέντων από τους κατοίκους της Ιερισσού!

Την αποφυλάκιση των δύο πρώτων φυλακισθέντων στις 14/4 στις Σκουριές αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι της Ιερισσού δηλώνουν ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί νίκη για το κίνημα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής ενώ θεωρούν ότι αυτό καθιστά πλήρη αποδόμηση της θεωρίας των δύο άκρων που λανσάρισε η κυβέρνηση και ανάχωμα στην προσπάθεια κατασυκοφάντισης του κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.