Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Καρφί στα μάτια των ντόπιων ανδρεικέλων των διεθνών τοκογλύφων, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής! Που επιθυμούν διακαώς ...

Καρφί στα μάτια των ντόπιων ανδρεικέλων των διεθνών τοκογλύφων, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής! Που επιθυμούν διακαώς την εξαφάνισή του, για να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο έργο που τους έχει ανατεθεί εργολαβικά: στην καταλήστευση της χώρας και στην απόλυτη εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Έτσι, ο (πρώην κνίτης) δοτός υπουργός Οικονομικών (δηλαδή καθ’ ύλην αρμόδιος και υπεύθυνος για τη δυστυχία μας), δήλωσε τα εξής για την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού: «Είναι ένα κόμμα κοινοβουλευτικό και έχει κάνει εγκληματικές πράξεις. Πρέπει να απαλλάξουμε τη χώρα από το απόστημα».

Κι όταν τα επιδιώκει αυτά ο πιο ανελέητος, ανάλγητος, κοινωνικά αναίσθητος και αντιλαϊκός υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης, χρέος όσων Ελλήνων δεν είναι… στουρνάρια είναι να επιδιώκουν το ακριβώς αντίθετο!

ethnikismos.net

2 σχόλια

  1. aposthma kai parashto eine o idios,kai na afhsei tous apoprosanatolismous me tin xrush Augh ,,,kai na fteiaksei oikonomia kai douleia gia tous Ellhnes...
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ,ΝΑ ''ΦΑΕΙ'' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.