Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ’ ΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, 500 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑ!

Μπορεί το σύστημα να πέτυχε την προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, καθώς και των δύο βουλευτών Λαγού και Παππά, αλλά τα χαιρέκακα...


Μπορεί το σύστημα να πέτυχε την προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, καθώς και των δύο βουλευτών Λαγού και Παππά, αλλά τα χαιρέκακα παπαγαλάκια του δεν ικανοποιούνται με τίποτα και δε μπορούν να χωνέψουν πως αφέθηκαν ελεύθεροι οι συναγωνιστές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος. Εκείνος δε που έχει –στην κυριολεξία- φάει τα λυσσακά του, είναι ο (πολύς) Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης (εκείνος ο χούλιγκαν που πιάστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να πετάει μπουκάλια σε διαιτητή αγώνα μπάσκετ…), ο οποίος παραπονείται ότι «η κορυφαία υπόθεση προστασίας της δημοκρατίας αφέθηκε επιπόλαια στη διακριτική ευχέρεια ενός ανακριτή ή ενός εισαγγελέα» (ε ρε και να ’ταν αυτός δικαστής, 500 χρόνια θα ’ριχνε στον καθέναν…) και κυνικά καλεί το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που υπηρετεί μετά μανίας «να ξεριζώσει το κακό με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα».

 Ιδού το παραλήρημα του ζητωμνημονιακού παπαγάλου και συνυπευθύνου της δυστυχίας μας και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Παρά την αισιοδοξία που καλλιεργήθηκε αρχικά, η προσπάθεια της Δημοκρατίας να απαλλαγεί από τους εχθρούς της δεν θα είναι ούτε απλή ούτε εύκολη. Το απόστημα έχει αποκτήσει βάθος. Διότι είναι απολύτως βέβαιο ότι ανεξάρτητα από τις ευθύνες του Υπουργού Δικαιοσύνης για την χθεσινή εξέλιξη, η προσπάθεια εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής υπέστη ένα πλήγμα. Οι πρώτες αντιδράσεις της Κυβέρνησης και των κομμάτων δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόθεση αυτή η προσπάθεια να ατονήσει ή να ανασταλεί – μακάρι. Από την άλλη πλευρά, όμως, πρέπει να ξέρουμε με απόλυτη σαφήνεια ποιοι μετέχουν, αν μετέχουν όλοι με την ίδια θέρμη και αν υπηρετούν την ίδια ατζέντα. Διότι από χθες τα πράγματα είναι λιγότερο ξεκάθαρα. Ακόμη και για διαφόρους μέσα στην κυβέρνηση. 

Αδυνατώ, για παράδειγμα, να πιστέψω ότι μια κορυφαία υπόθεση προστασίας της Δημοκρατίας αφέθηκε επιπόλαια στη διακριτική ευχέρεια ενός ανακριτή ή ενός εισαγγελέα. Και επειδή οι αμφιβολίες και τα ερωτηματικά πληθαίνουν χρειάζονται άμεσα και διευκρινίσεις και απαντήσεις. Διευκρινίσεις και απαντήσεις όχι δικονομικού τύπου (αυτά είναι στρεψοδικίες και αστειότητες) αλλά βαθύτατα πολιτικές. Για την ακρίβεια, χρειάζεται μία σαφής απάντηση σε μία σαφή ερώτηση: Έχουν αποφασίσει η ελληνική πολιτεία και η ελληνική κοινωνία να ξεριζώσουν το κακό; Με όλους τους τρόπους και με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους; Ναι ή όχι; Διότι όλα τα άλλα είναι απλά κουραφέξαλα».

(ΥΓ): Μακάρι να συνεχίσουν έτσι (και χειρότερα…) οι ντερμπεντέρηδες των ΜΜΕ! Στον κοσμάκη που υποφέρει και πεινάει, οι άναρθρες κραυγές τους είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.