Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας τ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φυσσα.

Ο άνδρας, που παραδόθηκε χθες στην Αντιτρομοκρατική, ήταν ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας και όπως προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στον Γιώργο Πατέλη για να μαζευτεί στο σημείο η ομάδα κρούσης της Χρυσής Αυγής, πριν το αιματηρό επεισόδιο.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερες αφέθηκαν χθες, Παρασκευή, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή η σύζυγος και η πεθερά του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γ. Ρουπακιά αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ η πεθερά του αφέθηκε ελέυθερη χωρίς κανέναν όρο. Επίσης, προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο φερόμενος ως «πυρηνάρχης» του Περάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.