Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!

Μία ντροπιαστική εικόνα αντίκρισαν τα μέλη της Κεντρικής Οργάνωσης Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποχωρώντας από την πλατεία ...

Μία ντροπιαστική εικόνα αντίκρισαν τα μέλη της Κεντρικής Οργάνωσης Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποχωρώντας από την πλατεία Ηρώων, όπου κατατέθηκε στεφάνι για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μία εικόνα που προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Έξω από ένα ούτως καλούμενο σπίτι στο κέντρο της Λεμεσού βρέθηκε η Γαλανόλευκη Σημαία του Έθνους μας σε κατάσταση ντροπιαστική, αφού ήταν πετάμενη στο πάτωμα και καμμένη στις άκριες λες και ήταν ένα παλιό ξεσκονόπανο.

Ο χώρος όπου βρέθηκε η σημαία είναι γνωστό πως τα βράδια μαζεύει αναρχοαριστερούς, που κάνουν τις δικές τους ανθελληνικές πράξεις υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το χάραμα πριν ξημερώσει η 28η Οκτωβρίου, που οι Έλληνες τιμούν το ΟΧΙ του Μεταξά, αυτοί οι ανθέλληνες επέλεξαν να κάψουν μια Ελληνική σημαία, ντροπιάζοντας όλους τους ήρωες που πέθαναν για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Την ίδια ώρα που ο Γκράτσι ξύπνησε τον Μεταξά ζητώντας του να εκχωρήσει Εθνική Κυριαρχία στους Ιταλούς και αυτός με τόλμη του αρνήθηκε, 73 χρόνια αργότερα κάποιοι που μόνο Έλληνες δεν είναι, επιδόθηκαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, υποβαθμίζοντας την Ελληνική σημαία και την Εθνική σημασία της 28ης Οκτωβρίου.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά και για όλους τους Έλληνες πατριώτες η Ελληνική σημαία έχει ανεκτίμητη αξία και επιβάλλεται να τιμάται αναλόγως. Για αυτή την σημαία έχυσαν την τελευταία ρανίδα του αίματός τους ήρωες του Ελληνικού Έθνους, όπως ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης, ο Σολωμός Σολωμού, ο Τάσος Ισαάκ αλλά και οι τιμημένοι άνδρες της ΕΛΔΥΚ. Όλοι αυτοί έπεσαν μαχόμενοι για την Ελευθερία της Κύπρου και την Ένωση με την Ελλάδα, έτσι απαιτείται όλοι ανεξαιρέτως να σέβονται την σημαία αυτή που συμβολίζει ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος και τον αλύτρωτο Ελληνισμό.

Ζήτω η Σημαία του Έθνους μας

Πηγή: elamcy.com

------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.