Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Ή ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012!

Πότε άρχισε η παράνομη παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της Χρυσής Αυγής από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (ή «Ευνομίας παντού»); Λίγες ημέρε...


Πότε άρχισε η παράνομη παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της Χρυσής Αυγής από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (ή «Ευνομίας παντού»); Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, και με εισαγγελική εντολή, λένε οι «αρχές». Το φθινόπωρο του 2012, ίσως και νωρίτερα, τον Αύγουστο του ιδίου έτους, τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά, λένε με τη βεβαιότητα των άριστα πληρο

φορημένων «εκ των έσω», οι δημοσιογράφοι της ζητωκαθεστωτικής «Καθημερινής», Μ. Μαργωμένου και Β. Μανδραβέλλης σε ρεπορτάζ με τίτλο «Υπερκοριοί, βαν και η «μάχη» της ΕΥΠ εναντίον της Χ.Α.». Ιδού οι αποκαλύψεις που εκθέτουν τους δημοκράταρους της πρασινοκοκκινομπλέ χουντάρας:

«Η μυθολογία της παρακολούθησης λέει πως οι λαθρακουστές της Χρυσής Αυγής έπιασαν δουλειά πολύ καιρό πριν: ήταν φθινόπωρο του 2012 όταν ο Ηλ. Κασιδιάρης πέταξε τη φράση «αν θες να έχουμε νεκρούς…» στον αστυνομικό διευθυντή στην Κρήτη, και κινητοποίησε άθελά του το σύστημα.
Άλλοι πάλι λένε πως η παρακολούθηση της Χ.Α. είχε συζητηθεί ακόμα πιο πριν. Και θυμίζουν εκείνη τη σύσκεψη τον Αύγουστο του 2012 στο υπ. Προστασίας του Πολίτη με τον υπουργό Ν. Δένδια και τους ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ σε παράταξη. Ήταν κάπου εκεί που ξεκίνησε να ετοιμάζεται το στοκ με τις ηχογραφήσεις, και υπ’ αυτή την έννοια δεν ήταν καθόλου τυχαίο που τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Ηλ. Κασιδιάρης και ο Χρ. Παππάς κατήγγειλαν στη Βουλή πως τους παρακολουθεί η ΕΥΠ. Βλέπετε, όπως φάνηκε στη συνέχεια, μπορεί από τότε ο κοριός να άκουγε τι λένε οι χρυσαυγίτες, αλλά και οι χρυσαυγίτες είχαν μάθει πως τους ακούει ο κοριός. Γιατί διπλοί πράκτορες δεν υπάρχουν μόνο στις ταινίες, αλλά και στην πραγματική ζωή.

Οι πράκτορες της ΕΥΠ, πάλι, άρχισαν να συνειδητοποιούν τη διαρροή όταν κατάλαβαν πως οι πραγματικά «καυτές» συνομιλίες των υψηλόβαθμων χρυσαυγιτών γίνονταν από κινητά που δεν ήταν καταχωρισμένα με το όνομα του αληθινού τους ιδιοκτήτη, ώστε να μην μπορούν να τα εντοπίσουν. Αλλά όλα αυτά άλλαξαν τη νύχτα που άλλαξε κι όλη η μοίρα της Χ.Α.: μετά τον φόνο στην Αμφιάλη, τα στόματα άνοιξαν και τουλάχιστον 300 τηλέφωνα χρυσαυγιτών απέκτησαν παραπάνω από έναν ακροατή».

(ΥΓ) 1: Το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δε μπήκε στον κόπο καν να διαψεύσει το δημοσίευμα. Άρα…

(ΥΓ) 2: Λέτε να επέμβει η αστική δικαιοσύνη για να διερευνήσει αν όντως έγιναν οι παράνομες παρακολουθήσεις; Μπα, δε νομίζουμε να διάβαε το δημοσίευμα, καθότι… «τυφλή».

(ΥΓ) 3: Τελικά από πότε παρακολουθούνται παράνομα τα τηλέφωνα των στελεχών της Χρυσής Αυγής; Από την ημέρα της ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα, ανελλιπώς!

(ΥΓ) 4: Αλήθεια, οι «ευαίσθητοι» για τα «δικαιώματα» κ.τ.λ., δε διάβασαν το δημοσίευμα; Γιατί άραγε δεν διαμαρτυρήθηκαν για την καταπάτηση του δικαιώματος κάποιων Ελλήνων πολιτών να μιλάνε χωρίς να τους παρακολουθούν παρανόμως; Μήπως γιατί στη μάχη του ξενόδουλου και ξενοκίνητου καθεστώτος της δυστυχίας μας κατά της Χρυσής Αυγής… όλα επιτρέπονται;

(ΥΓ) 5: Χουντάρες, ε χουντάρες! Που σε έναν μήνα από σήμερα θα μας κάνετε και κήρυγμα για το δήθεν ηρωικό πολυτεχνείο που «έφερε τη δημοκρατία», δηλαδή τη χουντάρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.