Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΜΟΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ GUARDIAN...;;; ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ- ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ... ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ... Η εφημερίδα Guardian δημοσιεύει ένα αποκαλυπτικό βί...


ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ... ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ...

Η εφημερίδα Guardian δημοσιεύει ένα αποκαλυπτικό βίντεο - μαρτυρία μιας Ελληνίδας η οποία καταγγέλλει ότι υπέστη επίθεση με μαχαίρι από μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις μια ημέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η φωνή της γυναίκας που μιλάει στο τετράλεπτο βίντεο του Guardian, έχει αλλοιωθεί για να μην είναι αναγνωρίσιμη.

Όπως η ίδια αναφέρει στη συνέντευξη της, ενώ περπατούσε στο δρόμο προς το σπίτι της στη Δάφνη, δύο άντρες με μαύρη μπλούζα την πλησίασαν και τη ρώτησαν για την "αντιφασιστική" μπλούζα που η ίδια φορούσε.

"Τους είπα ευχαριστώ για τα σχόλια", λέει και συνέχισε να περπατάει.

Όταν η γυναίκα απάντησε ότι η "ραπ και η hip hop σκηνή ήταν κατά του φασισμού", τότε οι δύο άντρες την άρπαξαν και την πήγαν σε πιο απόμερο μέρος στο πεζοδρόμιο, όπου και της επιτέθηκαν με μαχαίρι στο πρόσωπο και στα χέρια.


1 σχόλιο

  1. FTANOUN TA PARAMITHIA SAS KOPELA MOU PES KAMIA ALITHIA MA SE OLES EPITETHI H XA. ENAS ENAS OLY THA PARETE MIN SPROXNESTE VRE AI -STO DIALO MOUNOPANA POLY TO TRAVIKSATE TO PARAMITHI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.