Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ... ΠΩΣ Ο ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ...!!!

Έκανε κι άλλη μια εντυπωσιακή αποκάλυψη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής την περασμένη Δευτέρα στην διαδικτυακή συνέντευξη με τον Ηλία Κασιδιάρη,...


Έκανε κι άλλη μια εντυπωσιακή αποκάλυψη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής την περασμένη Δευτέρα στην διαδικτυακή συνέντευξη με τον Ηλία Κασιδιάρη, που φρόντισαν να θάψουν ΟΛΑ τα ελεγχόμενα από τους εβραιομπολσεβίκους ΜΜΕ: Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζόν Κέρρυ είναι Ιουδαϊκού Θρησκεύματος!..

Ως ειδικοί Εβραιολόγοι, σπεύδουμε να γράψουμε την πλήρη αλήθεια για τον (πράγματι) Μέγα Λάτρη των Εβραίων, Τζόν Κέρρυ, όπως την αντλήσαμε μετά από επισταμένη μελέτη του Αμερικάνικου Τύπου και της Wikipedia:

1) Το επίσημο θρήσκευμα της οικογενείας Κέρρυ είναι Ρωμαιοκαθολικοί. Ωστόσο, το σωτήριον έτος 2003, ο 60χρονος τότε Τζόν Κέρρυ ανεκάλυψε ότι οι παππούδες του ήσαν Εβραίοι της Αυστρίας και ήλθαν στην Αμερική το 1900 αλλάζοντας το εβραϊκό τους όνομα Κοέν σε Κέρρυ και ασπαζόμενοι τον Ρωμαιοκαθολικισμό για να σωθούν από τους κακούς Αντισημίτες.

2) Η αποκάλυψη έγινε από γενεαλόγο της (εβραϊκής ιδιοκτησίας) εφημερίδας «Boston Globe» και συνετάραξε τον Τζόν Κέρρυ, ο οποίος από τότε είδε την πολιτική του καριέρα να εκτοξεύεται, διότι τον «έσπρωχναν» παντοιοτρόπως οι παντοδύναμοι Εβραίοι!..

3) Όπως, λοιπόν, ανεκάλυψε ο Εβραίος γενεαλόγος Φελίξ Γκουντάκερ, οι παππούδες του Κέρρυ ήσαν 100% Εβραίοι και ζούσαν στην Αυστρο-ουγγρική Αυτοκρατορία ολόκληρο τον 19ο Αιώνα ως πιστοί Ιουδαίοι... Ξαφνικά, γύρω στα 1900, ο παππούς του ο Φρίτς Κοέν άλλαξε το όνομά του σε Φρέντερικ Κέρρυ, η γιαγιά του η Ίντα Λέβε σε Ίντα Κέρρυ και αμφότεροι ασπάστηκαν τον Ρωμαιοκαθολικισμό για να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ. Αν έμεναν στην Αυστρία, συνεχίζει το ρεπορτάζ της η «Boston Globe» θα πέθαιναν στα Χιτλερικά Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως, όπως συνέβη με τα αδέλφια της γιαγιάς Ίντα και μεγαλοθείους του Τζόν Κέρρυ, Όττο και Τζέννυ, που έγιναν γερμανικό σαπούνι το 1944!..

4) Βεβαίως, κι αυτό το συνταρακτικό γεγονός (ότι είχε θείους που πέθαναν στα Χιτλερικά Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως) ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ το έμαθε στα 60 του, καθώς μέχρι τότε ο σεμνός Εβραίος πατέρας του Ρίτσαρντ Κέρρυ (1915-2000) δεν του είχε πεί λέξη για την Εβραϊκότατη καταγωγή της οικογενείας τους! 5) Ο Τζόν Κέρρυ είναι και μέγας προικοθήρας: Το σωτήριον έτος 1995 (8 χρόνια πρίν μάθει ότι είναι Εβραίος) παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο την πάμπλουτη ιδιοκτήτρια των αμερικάνικων κέτσαπ «Heinz», Τερέζα Χέϊνς, που είναι 5 χρόνια μεγαλύτερή του (1938), προκειμένου «να του τα σκάσει» χοντρά και να μπορέσει να προωθήσει την πολιτική του καριέρα! Βεβαίως και η Πορτογαλέζικης καταγωγής Τερέζα Χέϊνς είναι μεγάλη φίλη των Εβραίων και διάσημη φιλάνθρωπος. Κατά διαβολική σύμπτωση, το 80% των φιλανθρωπιών της πάει σε… Εβραϊκά Ιδρύματα των ΗΠΑ και του Ισραήλ!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ιδού γιατί δεν βγάζουν τον Νίκο τον Μιχαλολιάκο τα μεγάλα Κανάλια: Διότι αν τα πεί όλα αυτά και άλλα παρόμοια μπροστά στην κάμερα, θα ξυπνήσουν οι Ρωμηοί και θα γίνει «του Κουτρούλη ο Γάμος»…

Εφημερίδα "Στόχος"

1 σχόλιο

  1. Και μονο απο την σκ@τοφατσα του δεν φαίνεται οτι ειναι εκλεκτό παιδάκι του γιαχβέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.