Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑΜΙ@ΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ...


ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑΜΙ@ΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ...

Έχει γεμίσει η χώρα με αμόρφωτους και ανιστόρητους ΣΥΡΙΖΑίους στόκους: Φυσικά ο στόκος ονόματι @risinggalaxy μιλάει για 1973 ενώ πρόκειται για την πολύ γνωστή φωτογραφία της 14ης Αυγούστου 1974, στην οποία εικονίζονται οι Αντωνάκης Κορέλλης, Πανίκος Νικολάου, Χριστόφορος Σκορδής, Ιωάννης Παπαγιάννης και Φίλιππος Παπακυριακού να έχουν αιχμαλωτιστεί, μετά την περικύκλωσή τους από τουρκικά τεθωρακισμένα. Ως γνωστόν οι 5 εκτελέστηκαν από τους τούρκους και τα λείψανά τους έχουν ταυτοποιηθεί και έχουν δοθεί στους οικείους τους για ταφή... αντίθετα οι σύντροφοι του ηλίθιου εκτελέστηκαν και διαμελίστηκαν από τον Σαμαρά και τον Δένδια και τα μέλη τους πετάχτηκαν στα σκουπίδια... dexiextrem.blogspot.gr

4 σχόλια

  1. Μιλάμε για τον γνωστό Μ@Λ@Κ@ που ανήμερα του 15Αύγουστου ανήρτησε ύβρεις και προσβολές για την Παναγία,την Πατρίδα και το Έθνος. . . .Να ψοφήσεις,παλιόΠουστρ@ !!! !!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω , μπορει να ειμαι βλακας αλλα καταλαβαινω σα να λενε :

    "Γιατι οταν σας επιαναν οι τουρκοι το 74 φωναζατε ρε τουρκοφαγοι ακροδεξιοι και χρυσαυγιτες της ΕΛ.ΑΣ , ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ 2013 ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ???
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ?? "

    ΣΙΓΑ ΝΟ ΝΕΟ ΛΟΙΠΟΝ, εχουν δικιο , τα αλβανοπουλα και τα δικα μας πρεζονια και ορισμενοι αφελεις ηλιθιοι πιτσιρικαδες (δηλαδη οι τυπο με τα χερια ψηλα στη δεξια φωτο - οχι οι ΗΡΩΕΣ της αριστερης φοτο) περνουν διαταγες απο τουρκους πρακτορες.
    Το ειπαν και μονοι τους..


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μαλάκας ο άπλυτος και ανιστόριτος. Η μογγολική εισβολή στην Κύπρο έγινε το 1974 πίτουρα και όχι το 1973!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στους αναρχοκομουνιστες!!!!!
    τελεια προπαγανδα αψογη!!!!!!!

    μακαρι και ο χωρος μας να μπορουσε να κανει τετοιες αγκιτατσιες.....
    ζω γιαυτη τη στιγμη και μακαρι να το δω στη ζωη μου πριν φυγω.....

    ειναι αυτος που εβρισε παναγια ελλαδα και εθνος το 15αυγουστο? και ζει ακομα και βασιλευει????

    στειλαμε και email στον αδωνι να κανει κατι και δεν εκανε τιποτα ο χαζοδεξιουλης νεοφιλελευθερος. σε λιγο θα τον δουμε με μπλουζακι του τσε παπαρα,τους αντιφα ,πακιστανους και αναρχοκομουνιστες που του καψαν 100 φορες το μαγαζι να διαδηλωνουν ολοι μαζι κατα των κακων ναζι της χα.....no klasaran!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.