Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΖΗΤΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Πανηγυρίζουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ και οι προνομιούχοι δημοσιογράφοι τους (πρώην κνίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία…) για τις απηνείς ...


Πανηγυρίζουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ και οι προνομιούχοι δημοσιογράφοι τους (πρώην κνίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία…) για τις απηνείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, πανηγυρίζουν και τα γερμανικά ανθελληνικά ΜΜΕ, που μέχρι χθες μας έδειχναν με το… μεσαίο δάκτυλο. Ιδού:

 Spiegel:
“Η ελληνική δικαιοσύνη κάνει σοβαρά τη δουλειά της στον αγώνα κατά της ακροδεξιάς βίας. Η Ελλάδα υποσχέθηκε σκληρή αντίδραση εναντίον του ακροδεξιού εγκλήματος μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσα, και τώρα μετά τις υποσχέσεις βλέπουμε και τις πρώτες συνέπειες”.

Handelsblatt:
“Ο Νίκος Μιχαλολιάκος προφανώς θα χαιρόταν για το Σαββατοκύριακο με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Αλλά το Σάββατο ξεκίνησε άσχημα γι αυτόν και τους ακολούθους τους, που τον αποκαλούν Φύρερ… Οι συλλήψεις αποτελούν σημείο τομής για την 28χρονη ιστορία τη Χρυσής Αυγής. Για πρώτη φορά από την πτώση των συνταγματαρχών, συλλαμβάνονται πολιτικοί και βουλευτές. Για πρώτη φορά από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα επίκειται απαγόρευση κόμματος. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το κόμμα στις εκλογές του 2012 συγκέντρωσε 500.000 ψήφους και εκπροσωπείται στη βουλή με 18 βουλευτές, όλο αυτό σημαίνει με πολιτικούς όρους βαθιά τομή στη νεώτερη ιστορία της χώρας” .

Süddeutsche Zeitung:
 ”Όψιμη αφύπνιση – Μόνο μετά τη δολοφονία του Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, η ελληνική κυβέρνηση ξαφνικά βιάστηκε να καθαρίσει τις τάξεις της αστυνομίας, η ζημιά όμως έγινε και το πολιτικό τίμημα είναι υψηλό, θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη και το αξίωμα του Αντώνη Σαμαρά σε περίπτωση που οι πιεσμένοι νεοναζιστές παραιτηθούν και καταστούν αναγκαίες νέες ή επαναληπτικές εκλογές. Η ριζοσπαστική αριστερά θριαμβολογεί ήδη από καιρό, ζητά προσφυγή στις κάλπες χωρίς να ξέρει τι θα πρέπει να κάνει. Όλα αυτά δεν βοηθούν την Ελλάδα που χρειάζεται ηρεμία. Οι νεοναζιστές ανήκουν σε αυτούς που ωφελήθηκαν από την κρίση, πολλοί Έλληνες τους ψήφισαν από αντίδραση, τώρα μετά τη δολοφονία Φύσσα αφυπνίστηκαν και τους γυρίζουν τα νώτα. Αυτό είναι και το μόνο καλό στη νέα ελληνική τραγωδία”.

(ΥΓ): Γιατί άραγε χαίρονται οι «δανειστές» μας (διάβαζε «διεθνείς τοκογλύφοι»); Κι αν χαίρονται αυτοί, τι οφείλει να κάνει ο ελληνικός λαός, που του πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι;

ΖΗΤΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Πανηγυρίζουν –όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο- τα αμερικανο-σιωνιστικά ΜΜΕ, για τις διώξεις φρονήματος κατά της Χρυσής Αυγής, που εξαπέλυσε –κατόπιν εντολών των παγκόσμιων τοκογλύφων- η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά.

Μάλιστα, προκειμένου να δικαιολογήσουν την άγρια καταστολή στα αμερικανάκια, μιλάνε για  «αγανάκτηση μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού για τη δράση της Χρυσής Αυγής» (των αμερικανοκομμουνιστών  του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και της ΑΝΤΑΡCIA…) και για τον (δήθεν) «ρατσιστικό, αντισημιτικό και ναζιστικό»  χαρακτήρα του κινήματος.

Ιδού κάποια χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:

New York Times (ή κατά πολλούς «Jew York Semit»):
«Για πρώτη φορά, μετά την πτώση της στρατιωτικής χούντας το 1974, γίνεται σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος. Λιγότερο από δυο εβδομάδες, μετά τη δολοφονία του αντι-φασίστα Έλληνα μουσικού, Παύλου Φύσσα και τις αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και βουλευτής, συνελήφθη το Σάββατο το πρωί με τη βασική κατηγορία για σύσταση “εγκληματικής οργάνωσης”».

Wall Street Journal:
«Οι συλλήψεις αποτελούν μέρος μιας διευρυμένης εκστρατείας για την πάταξη του εξτρεμισμού στην Ελλάδα, που τροφοδοτείται από μια καταστροφική οικονομική κρίση. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνει μεγάλη αποφασιστικότητά για να περιοριστεί η δράση και η επιρροή της Χρυσής Αυγής».

(ΥΓ): Κι όταν πανηγυρίζουν τα όργανα των διεθνών τοκογλύφων, εμείς οι πραγματικοί Έλληνες (κι όχι οι λακέδες των αμερικανοσιωνιστών) πρέπει να κλαίμε για τα νέα δεινά που μας επιφυλάσσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.