Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΗ Η... ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΣΑΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΡΙΚ ΕΠAIΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ...!!!

O υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε σήμερα πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αίτημα από πλευράς των...


O υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε σήμερα πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αίτημα από πλευράς των ελληνικών Αρχών για οποιαδήποτε συνεργασία στο θέμα της Χρυσής Αυγής ή του αδελφού της κόμματος εδώ στην Κύπρο του ΕΛΑΜ. Σημείωσε πως αν υπάρξει οποιοδήποτε αίτημα για άμεση ανταπόκριση θα ικανοποιηθεί.

Είπε ακόμη ότι όσον αφορά στις φωτογραφίες που του παρέδωσε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, γίνονται προσπάθειες να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση, προσθέτοντας ότι υπάρχει δυσκολία λόγω του ότι αφορούν στο 2010.

Κληθείς να πει αν διενεργείται έρευνα και στην Κύπρο μετά και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι «στην Κύπρο διερευνούνται πράξεις οι οποίες συνιστούν αδικήματα». «Διερευνούμε υποθέσεις, δεν μπορούμε να διερευνήσουμε κάτι το οποίο συνέβηκε σε μια άλλη χώρα και να διερευνηθεί και στην Κύπρο ως ποινικό αδίκημα», είπε.

ΣΑΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΡΙΚ ΕΠΕΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ...!!!

Οργή προκάλεσε στους κύπριους τηλεθεατές το δελτίο ειδήσεων του κρατικού ΡΙΚ την ημέρα της σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής. Ενώ όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδιδαν τις εξελίξεις στις πρώτες θέσεις των δελτίων τους, το ΡΙΚ την μετέδωσε 8η κατά σειρά, ακόμη και μετά τα γενέθλια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου ΑΝαστασιάδη.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου με ανοικτή επιστολή της ζητησε από τον γενικό διευθυντή του ΡΙΚ να μάθει αν πρόκειται για αξιολόγηση σκοπιμότητας ή για ανεπάρκεια. Ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ παραδέχεται ότι ήταν λάθος η αξιολόγηση και έχει ζητήσει να γίνει έρευνα.

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΟΤΙ H ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!! Ρ.Ι.Κ.= ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ-ΙΔΡΥΜΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.