Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ... ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ...

Μετά την ανάγνωση της Εγκυκλίου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής που διαβάσθηκε στους ...

Μετά την ανάγνωση της Εγκυκλίου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής που διαβάσθηκε στους Ιερούς Ναούς της Φθιώτιδος άρχισε η συλλογή υπογραφών με εντυπωσιακή συμμετοχή του λαού και κυρίως της νεολαίας.

Για τον συντονισμό της προσπαθείας αυτής ο Σεβασμιώτατος εκάλεσε σε ενημερωτική σύσκεψη τους προϊσταμένους των Ενοριών της πόλεως Λαμίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για να μπορέσουν να υπογράψουν και εκείνοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Επειδή το θέμα των πειραμάτων επί των εμβρύων και των εκτρώσεων είναι σοβαρότατο και προσβάλει και ανατρέπει την περί ζωής πίστη της Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος ομίλησε σε τοπικά μέσα ενημερώσεως και εκάλεσε τον ευσεβή λαό σε επαγρύπνηση για την προάσπιση των βασικών δομών της εν Χριστώ ζωής, όπως είναι η προστασία των ανθρώπινων εμβρύων.

Την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου θα αναγνωσθεί σε όλα τα χωριά της Μητροπόλεως, στα οποία την συλλογή των υπογραφών έχουν αναλάβει οι Εφημέριοι με ειδικές οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.