Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ, ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...! (ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΞΗΡΩΝ...;;;)

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες το κόμμα του προέδρου Πάνου να διατύπωνε… όρους για την ένταξη του μορφώματός του στο… συνταγματικό τόξο ...


Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες το κόμμα του προέδρου Πάνου να διατύπωνε… όρους για την ένταξη του μορφώματός του στο… συνταγματικό τόξο και στην παν(αντ)εθνική εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά χθες άλλαξε θέση. Έτσι, κατά την (κεκλεισμένων των θυρών…) συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του συνονθυλεύματός του, με θέμα την «αντιμετώπιση της ναζιστικής βίας», ο πρόεδρος Πάνος είπε και ελάλησε: «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμμετέχουν σε όλες τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου και της βίας».

Προφανώς, ο… μπάρμπας από την Αμέρικα δεν του άφησε κανένα περιθώριο ελιγμών και όρων (όρων, ακούς εκεί όρων!!!). Εδώ –θα του είπε- δίνουμε μάχη μέχρις εσχάτων κατά του κοινού μας εχθρού κι έρχεσαι εσύ να βάλεις όρους; Ποιος είσαι τέλος πάντων; Και βέβαια, ο Πανούλης κατέβασε το κεφάλι, είπε δυνατά και καθαρά «yes sir» και πήγε τροχάδην (μιας και είναι… προπονημένος από το τρέξιμο που έριξε στο Κερατσίνι…) να ανακοινώσει την απόφαση στους βουλευτές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.