Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ,...!!

Έρευνα για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ζητά με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης...


Έρευνα για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ζητά με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιον Ζάγκλαντ.

Ο κ. Ζάγκλαντ καταδικάζει τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να ανεχθούμε ρατσιστικές ομάδες στην Ευρώπη».

Όπως υποστηρίζει, «η δολοφονία αυτή, είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά επικίνδυνης εξέλιξης, που βλέπουμε στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, όπου όλο και περισσότερα τμήματα της κοινωνίας στρέφονται στη βία και στις εν ψυχρώ δολοφονίες, στο πλαίσιο μιας ακροδεξιάς ριζοσπαστικοποίησής τους».

Ο γ.γ. του Συμβουλίου της Ευρώπης καταλήγει αναφέροντας ότι υποστηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να προβεί σε ταχεία διερεύνηση της συμμετοχής της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στη δολοφονία και να διατηρήσει το κράτος δικαίου για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.