Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ, ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 43ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ...!!! ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΑΝ Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της περιοχής της νότιας Λακ...


ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΑΝ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της περιοχής της νότιας Λακωνίας το αποτρόπαιο συμβάν της αιχμαλωσίας 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, ο άγριος ξυλοδαρμός της και η ασέλγεια από άγνωστο ή αγνώστους κουκουλοφόρους χθες το πρωί.

Υπό την απειλή μαχαιριού πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο χωράφι της για να κάνει αγροτικές δουλειές. Αιφνιδιαστικά την πλησίασαν ένας ή δυο "μελαμψοί" κατά την περιγραφή της γυναίκας οι οποίοι- έχει καταθέσει- ότι φορούσαν κουκούλα(κατόρθωσε όμως από την προφορά και το χρώμα τους να αντιληφθεί ότι πρέπει να ήταν Πακιστανοί που γυρίζουν σε μια περιοχή που έχει πολλούς λαθραίους εργάτες.

Οι δράστες(η αστυνομία κάνει λόγο για έναν), την απείλησαν με μαχαίρι να κατεβάσει τα ρούχα της απο τη μέση και κάτω, την χτύπησαν(η γυναίκα έχει σπασμένα πλευρά και χτυπήματα στα χέρια)και σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε "απόπειρα βιασμού".

Άλλες πληροφορίες όμως λένε ότι η γυναίκα έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Προνάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας και το Α.Τ Σκάλας.

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός ενώ κυριαρχούν και υποψίες για το λόγο που γίνεται κάτι τόσο βάρβαρο σε μια περίοδο που η χώρα βράζει από τις τελευταίες αποκαλύψεις. makeleio.gr

19 σχόλια

  1. Ουστ ρε φασίστες!!!! Άκου Πακιστανοί επειδή ήταν μελαμψοί! Ηλιοκαμμένοι χωριάτες ήταν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει σχόλιο ακόμα ; να μας κάνουν oi κύριοι που ακόμα τούς υπερασπίζονται γιατί τούς θεωρούς ανθρώπους με δικαιώματα, αυτούς τούς αδίστακτους, παράνομους και εγκληματίες αλλοδαπούς που εισήλθαν λαθραία στη χώρα, είναι μέχρι να συμβεί και σ' αυτούς κάτι τέτοιο και θα αλλάξουν αμέως ρότα γιά τους λεχρίτες.
    Αυτοί όλοι κάποια στιγμή θα προκαλέσουν συμφορά στον τόπο μας, για αυτό το λόγο τους στέλνουν εδώ και θα το διαπιστώσετε σύντομα μάλιστα.κύριοι κυβερνώντες και λοιποί "δημοκράτες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ παίρνουν βρωμιάρηδες πακιστανούς; Αφού στα χωριά πολλοί κάθονται άνεργοι. Θα μπορούσαν να εργάζονται όλοι αλλά τεμπελιάζουν γιατί έτσι τους έμαθε η ΠΑΣΟΚάρα! Τώρα όχι μόνο κάθονται και βλέπουν να τους βιάζουν τις γυναίκες και τις κόρες αλλά είναι κι έτοιμοι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ μπας και τους βάλει στο Δημόσιο για να τεμπελιάζουν (με αυτό το πλευρό να κοιμούνται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι ελληναράδες μου. Τους βάζετε στις δουλειές σας, πηδάνε τις γυναίκες τις μάνες και τις αδερφές σας. Ποιος φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοψτε τους @@@@@@@@@@ και δοστε τα τους να τα φανε τα @@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα αδελφια του αλεξη αυτο δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξερει αν ηταν ενας ή 2; και δεν ξερει αν την βιασαν ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπαρχουν χερια που θελουνε να ξεβρωμισουνε τον τοπο και δεν τα αφηνουν,παιζονται βρομικα πολιτικα παιχνιδια η βαρος της κοινωνιας. αναλογα τα σκατα και το φτυαρι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!! ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σκοτωστε τους αλλα πρωτα βιαστε τους με σιδεροβεργα 30ποντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΗ!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πειτε μου τωρα οτι και γι'αυτους τους Πακιστανους που βιασαν αυτη την μανα φταιει η Χ.Α? Ο Μ ιχαλολιακος τους εβαλε στην Ελλαδα για να μας κλεβουν και να μας πηδανε ή ο Σαμαρας που τωρα καθεται στην πρωθυπουργικη καρεκλα που τοσο ποθουσε και του κανουν αερα στα @@@@@@?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα πανε ΚΑΛΑ; Ειναι τελιως ανταλουλου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.