Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... 24 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΑΤΣΕΣ...!!!

Σε 24προσαγωγές ατομων προχώρησε η ΕΛΑΣ, ύστερα απο τις προσδιορισμενες κατα προσώπων καταγγελίες- άτομα τα οποία κατονομάζονται από στε...


Σε 24προσαγωγές ατομων προχώρησε η ΕΛΑΣ, ύστερα απο τις προσδιορισμενες κατα προσώπων καταγγελίες- άτομα τα οποία κατονομάζονται από στελέχη του ΚΚΕ-. Στο πλαίσιο της προανακριτικης έρευνας, αναζητούνται προς εξέταση τα ατομα στα οποια αποδίδεται εμπλοκη στο επεισόδιο(12/09), προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκη τους, και εφοσον προκύψει, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, και θα προσδιοριστούν κατηγορίες.

5 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ρουφιανοι με τις κουκουλες επεστρεψαν
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιο συνηθειο των ΚΚΕδων η κουκουλα και το χαφιεδισμα...Και στην κατοχη αυτο εκαναν οσο ηταν συμμαχοι η μαμα ΕΣΣΔ και η ναζιστικη Γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς έκαναν και κατά την διάρκεια της κατοχής 41-44. Στην αρχή κατέδιδαν ως σύμμαχοι των Ναζί και αργότερα όταν τα χάλασαν, με διαταγές του Στάλιν για να ανοίξει ο δρόμος για την αρπαγή της εξουσίας στην Ελλάδα. Κλασσική περίπτωση, το περίφημο "Μπλόκο της Κοκινιάς" όπου οι 2 κύριοι κουκουλοφόροι ήταν οι Μπραντώνης και Λυκουρέντζος, εξέχοντα στελέχη του ΚΚΕ Κοκινιάς. Απέκαλύφθησαν όταν κάποιοι από τους συλληφθέντες τους τράβηξαν την κουκούλα!!!! (Μαρτυρία επιζήσαντων του Μπλόκου της Κοκινιας τους απογόνους τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.