Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΣΤΟΛΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ...!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΒΙΑΣΑΝ 16ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ...!

Δύο Τούρκοι αστυνομικοί μέσα στο περιπολικό βίασαν ένα 16χρονο κορίτσι που ζήτησε βοήθεια μετά από σεξουαλική επίθεση! Αναφέρεται πως η...


Δύο Τούρκοι αστυνομικοί μέσα στο περιπολικό βίασαν ένα 16χρονο κορίτσι που ζήτησε βοήθεια μετά από σεξουαλική επίθεση!

Αναφέρεται πως η 16χρονη Χ.Π. που έφυγε από το σπίτι της στο Γκαζιάντεπ και έφτασε στα Άδανα, όταν ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς για να την στείλουν στο σπίτι της, αυτοί την βίασαν μέσα στο αστυνομικό όχημα!

Οι δύο αστυνομικοί την 16 που τους ζήτησε βοήθεια, αφού την γυρνούσαν τρεις ώρες, μετά την βίασαν μέσα στο περιπολικό. Οι αστυνομικοί που αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 7 έως 29 χρόνια, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης ο αστυνομικός Ν.Τ. (38)-παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ο αστυνομικός Χ.Ι που αντιμετωπίζει ποινή 14,5 ετών και ο Α.Κ. που αντιμετωπίζει ποινή 7 ετών επίσης δεν αποδέχτηκαν τις κατηγορίες. Ανέφεραν πως μόνο προσπάθησαν να βοηθήσουν.

Ο ψητοπώλης Τ.Γ που αντιμετωπίζει ποινή 29 ετών λέει πως ενώ οδηγούσε του έκανε οτοστόπ η νέα κοπέλα και ότι ¨Συνάψαμε σχέση με την θέληση της¨.

Σύμφωνα με τα tourkikanea η διαδικασία ανεστάλη για να έρθει η 16χρονη Χ.Π να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.