Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI KATΑΛΑΝΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ... ΓΥΜΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΠΑΝΙΑ"

Η επιθυμία των Καταλανών, να ανεξαρτητοποιηθούν από την Ισπανία, δεν τους εγκαταλείπει ούτε το καλοκαίρι! Έτσι, αποφάσισαν να διαμαρτυρ...



Η επιθυμία των Καταλανών, να ανεξαρτητοποιηθούν από την Ισπανία, δεν τους εγκαταλείπει ούτε το καλοκαίρι! Έτσι, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν, βγάζοντας όλα τους τα ρούχα και κατεβαίνοντας στην παραλία!

Σύμφωνα με το «iefimerida.gr», η εν λόγω δράση, έγινε στην παραλία της Εστρέτα νε Παλάμος, στη Χιρόνα, στην οποία, 70 άτομα έβγαλαν τα ρούχα τους και διαμαρτυρήθηκαν γυμνοί, κρατώντας σημαίες της Καταλονίας και πανό με συνθήματα υπέρ της ανεξαρτησίας της επαρχίας από την Ισπανία.

Αν και ο τρόπος είναι σίγουρα πρωτότυπος, δεν είναι σπάνιες οι αντίστοιχες διαμαρτυρίες από πολίτες της περιοχής. Από πανό στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, μέχρι όποιο άλλο τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς, οι Καταλανοί υπενθυμίζουν πως δεν ανήκουν στην Ισπανία. Αλλωστε και η Εθνοσυνέλευση της συγκεκριμένης επαρχίας οργανώνει εδώ και καιρό σχετική εκστρατεία.

1 σχόλιο

  1. Εκλεισε ο κομμουνισμος και επεσαν οι μασκες!

    Ειμαστε εναντιον τους ΟΧΙ γιατι δεν εχουν το δικαιωμα της
    ανεξαρτησιας αλλα γιατι θελουν να απελευθερωσουν την Ισπανια απο τους Ισπανους.

    Ας εγκαταλειψουν τις Ισπανικες πολεις (βαρκελωνη , Μπιλμπαο κλπ) και ας αποσυρθουν στα ανδαλουσιανα πυρηναια απο οπου προερχονται και ας ζησουν στις παραδοσιακες τους σπηλιες .

    ΟΧΙ σε ενα νεο 36 για την Ισπανια (το γνωστο τρυκ υποδουλωσης λαων μεσω του διεθνους κομμουνισμου οπως εδω το 45-49),

    Αλλα η απαντηση των ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ Λαων ,θεματοφυλακων του Ελληνοχριστιανικου πολιτισμου- ηταν ,ειναι και θα ειναι παντα η ιδια !

    !! ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΝΚΟ !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.