Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΓΕΝΙΤΣΑΡΕΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!

Καθημερινά, στην Θράκη γινόμαστε μάρτυρες του ανεξέλεγκτου Τουρκικού επεκτατισμού. Γενιτσαρεμένοι Πομάκοι, οι οποίοι στην προσπάθ...



Καθημερινά, στην Θράκη γινόμαστε μάρτυρες του ανεξέλεγκτου Τουρκικού επεκτατισμού.
Γενιτσαρεμένοι Πομάκοι, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως, τη στιγμή που ο ίδιος ο  Ερντογάν δεν τους θεωρεί ούτε καν Τούρκους κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γενιτσαρέψουν περισσότερους συντοπίτες τους.
 Αναφέρουμε ενδεικτικό  περιστατικό  εκτουρκισμού των Πομάκων, το οποίο έλαβε χώρα  στον Δήμο Μύκης στις αρχές Ιουνίου 2013 πρωινές ώρες.
 Ηλικιωμένος Πομάκος (80 περίπου χρόνων), πλησιάζει μία Μουσουλμάνα Πομάκα υπάλληλο του Δήμου. Η ίδια του απευθύνει αμέσως το λόγο στα Τουρκικά και τον ρωτάει στα Τούρκικα ποιο είναι το επώνυμό του. Ο ηλικιωμένος Πομάκος δεν ανταποκρίνεται. Επαναλαμβάνει στην Ελληνική ότι δεν γνωρίζει Τουρκικά, αλλά η γενιτσαρεμένη υπάλληλος με την επιμονή ανθρώπου που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία εκτουρκισμού με εντολή του Δημάρχου της, αρνείται  να του μιλήσει στην επίσημη γλώσσα του κράτους, τα Ελληνικά, παρά την έκκληση του ηλικιωμένου και αρνείται να του μιλήσει και στα Πομακικά. Το τραγικό περιστατικό είναι πιστή μικρογραφία της καταστάσεως που επικρατεί σήμερα στην Ελληνική Θράκη. Ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν και  στα τοπικά  Νοσοκομεία αλλά και αλλού.
 Είναι ή δεν είναι επίορκος η υπάλληλος του Δήμου Μύκης Ξάνθης, η οποία παραβιάζει το Σύνταγμα της χώρας, αλλά και θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα των πολιτών, όπως του συγκεκριμένου ηλικιωμένου Πομάκου; Δεν θα πρέπει οι αρμόδιοι  να διατάξουν ένορκη διοικητική εξέταση και εάν το αποτέλεσμα είναι επιβαρυντικό να την απολύσουν αμέσως από τη θέση της; Και εάν εκτελεί διαταγές του Δημάρχου Μύκης, που χαριετίζεται κάθε ώρα με τον Νέο Μπραίμη, δεν θα πρέπει να κινηθούν και εναντίον του οι νόμιμες διαδικασίες;
 Αληθεύει οτι προϋπόθεση του Δημάρχου Μύκης Ξάνθης για τις γιορτές νεολαίας Κενταύρου είναι κατά την διεξαγωγή τους και την παρουσίαση τους οι νεαροί Πομάκοι να τις παρουσιάζουν στην Τουρκική γλώσσα;;; !!!
 Πως περιμένουμε να  αισθανθούν επιτέλους ότι βρίσκονται στην αγκαλιά της Ελλάδας, οι Ελληνογενείς Μουσουλμάνοι Πομάκοι, που καμία σχέση δεν έχουν με τους Μογγολότουρκους, όταν η Αθηνοκεντρική διοίκηση παραμένει απαθής θεατής στις καθημερινές ανθελληνικές προκλήσεις των εγκάθετων της Άγκυρας;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.