Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ... ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΧΩΡΑ...!!

Νωρίς το απόγευμα, η προεδρία ανακοίνωσε ότι η Αίγυπτος είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για ένα μήνα, με τις αρχές να επιβάλλουν απα...


Νωρίς το απόγευμα, η προεδρία ανακοίνωσε ότι η Αίγυπτος είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για ένα μήνα, με τις αρχές να επιβάλλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Κάιρο και σε άλλες 11 επαρχίες της χώρας, από τις 19:00 (20:00 ώρα Ελλάδας) μέχρι τις 6 το πρωί (7:00 ώρα Ελλάδας). Το μέτρο αυτό, εκτός από το Κάιρο, θα ισχύσει στις επαρχίες της Γκίζας, της Αλεξάνδρειας, του Μπένι Σουέιφ, της Μίνιας, του Ασιούτ, του Σόχαγκ, της Μπεχέιρα, του Βόρειου και του Νότιου Σινά, του Σουέζ και της Ισμαηλίγιας, δηλαδή στις 11 από τις 27 επαρχίες της Αιγύπτου. "Όποιος παραβιάσει την εντολή αυτή θα φυλακιστεί", προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι αιγυπτιακές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο δείχνει όπλα και πυρομαχητικά τα οποία είχαν στην κατοχή τους οι υποστηρικτές του Μόρσι στην πλατεία Al Nadha Square στην πόλη Γκίζα. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.