Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ...;;; ΓΥΦΤΟΙ... ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΦΙΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ...!!!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία φιλόζωη από την Ρόδο χθες το απόγευμα (14/8/2013) όταν άρπαξε ένα σκυλάκι από μικρούς Ρομά. Διαβάστε τι αναφέρ...


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία φιλόζωη από την Ρόδο χθες το απόγευμα (14/8/2013) όταν άρπαξε ένα σκυλάκι από μικρούς Ρομά.

Διαβάστε τι αναφέρει η κ. Μαζαράκου Ευαγγελία στην επιστολή της:

Σκέτη αηδία έχει καταντήσει πλέον η οδός των Ιπποτών!Ποιών Ιπποτών δηλαδή;που κανονικά θα έπρεπε να μετονομαστεί σε οδό των Αθίγγανων!!!!

Σήμερα το απόγευμα,γύρω στις 5 είδα ανήλικο τσιγγανάκι να επαιτεί έχοντας δίπλα του μισολιπόθυμο κουταβάκι!Λίγο παραπέρα,ένα άλλο τσιγγανάκι είχε γατάκι!ήταν σίγουρα υπνωτισμένο!

Τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία,η οποία όταν έστειλε μοτοσυκλέτες από την ομάδα Δίας.

Μόλις άκουσαν το θόρυβο των μηχανών τα τσιγγανάκια…αυτό με το γατάκι εξαφανίστηκε.Φοβούμενη μην φύγει και το άλλο τσιγγανάκι με το σκυλάκι…πήγα και του το άρπαξα….

Για πότε εμφανίστηκαν ένα τσούρμο τσιγγάνοι….ούτε που κατάλαβα!!!!Με έβαλαν κάτω και με χτύπησαν!!!Η πλάτη μου είναι μελανιασμένη και έχει εκδορές!!!

Ευτυχώς που με προστάτεψαν οι φύλακες απο το παλάτι τους οποίους και ευχαριστώ θερμά!!!!

Αλλιώς ….θα κινδύνευε και η ίδια μου η ζωή!!!Στο μεταξύ τους συλλάβανε οι αστυνομικοί,πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα,δώσαμε κατάθεση.οι τσιγγάνοι έβριζαν,ότι θα με @@μήσουν,ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο…κι άλλα τέτοια ωραία!!!!

Η φιλοζωική ομάδα Τυχερές πατούσες μέσω της νομικού κυρίας Διμελή θα τους κάνει μήνυση για κακοποίηση ζώων,ενώ θα παραπεμφθούν και για επαιτεία!!!!

Ποιό το αποτέλεσμα;;;σε καναδυό μέρες..θα επανεμφανιστούν!!!!!

Βλέπετε το κράτος και η αστυνομία τους αντιμετωπίζει σαν ευπαθείς ομάδες και δεν παίρνει δραστικά μέτρα εναντίον τους….

Καίνε τα καλώδια,μολύνουν την ατμόσφαιρα,ανήλικα παιδιά ωθούνται στην επαιτεία και πορνεία,ζώα κακοποιούνται,πολίτες πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού….και η τσιγγάνικη μαφία ….καλά κρατά……

allaksogolies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.