Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

35 ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!!

Άνδρες της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ εξαπέλυσαν επίθεση σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας, σκοτώνοντας 35 ανθρώπους κα...


Άνδρες της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ εξαπέλυσαν επίθεση σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας, σκοτώνοντας 35 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 14, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός.

«Η Μπόκο Χαράμ επιτέθηκε στους χωρικούς επειδή τους κατηγορεί ότι δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του στρατού, ο στρατηγός Κρις Ολουκολάντε. «Τριάντα πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν», πρόσθεσε.

Η επίθεση στο χωριό Ντούμπα σημειώθηκε την Δευτέρα αλλά έγινε γνωστή μόλις σήμερα, καθώς η περιοχή αυτή είναι γεωγραφικά αποκομμένη. Ταυτόχρονα, έχουν διακοπεί και οι τηλεπικοινωνίες από τον στρατό ο οποίος διεξάγει μια επιχείρηση εναντίον της Μπόκο Χαράμ από τα μέσα Μαΐου.

Η Μπόκο Χαράμ, η οποία επιδιώκει να επιβάλει τον ισλαμικό νόμο στη βόρεια Νιγηρία, θεωρείται η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της χώρας, που κατατάσσεται στην πρώτη θέση στις εξαγωγές πετρελαίου στην Αφρική.

Η ακραία ισλαμιστική οργάνωση έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, παρά τις επιχειρήσεις του στρατού εναντίον της. prortothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.