Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ... ΑΠΟΤΑΞΗ ΓΙΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΟΙΧΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ...!

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αποτάσσεται υπαξιωματικός από τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής ...

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αποτάσσεται υπαξιωματικός από τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής «για πράξεις που θίγουν την τιμή και το κύρος του σώματος, για την διάπραξη εγκλημάτων σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για άλλα βαριά παραπτώματα πειθαρχίας».

Ειδικότερα, ο εν λόγω υπαξιωματικός δημιούργησε από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 σημαντικό έλλειμμα στην υπηρεσία του, καταχρώμενος ποσό άνω των 100.000 ευρώ, το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος κατά τον επιτόπιο έλεγχο.

1 σχόλιο

  1. δεν αρκει η αποταξη...

    Και κατασχεση περιουσιακων στοιχειων και καταθεσεων κλπ εως 100.00
    ευρω ΚΑΙ ελεγχος περιουσιακων στοιχειων δικου του και συγγενων εως 3ου βαθμου
    ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ του βρωμερου τρωκτικου (ενος απο τα χιλιαδες...)

    Με αυτους ??

    Οχι βεβαια , ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ (τεως αυγο) που θα το βοηθησουμε με νυχια και δοντια να κυβερνησει για να καταπιει τα ντοπια και ξενα τρωκτικα σαν αυτο που εχουν δυαλυσει τον κοινωνικο ιστο 39 χρονια τωρα....

    (και ως γνωστον τα τρωκτικα απο την γατα μπορει να ξεφυγουν , το ιδιο και απο το γερακι ΑΛΛΑ απο το ΦΙΔΙ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , και κατω απο τη γη να μπουν θα τα ακολουθησει και θα τα καταπιει ...)

    - ΝΑΙ ! ανυπομονω να ερθει κυβερνηση η Χρυση Αυγη ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ και να δικαιωσει ολους εμας που ΔΕΝ κλεψαμε το Δημοσιο ενω μπορουσαμε , δε γλυψαμε να διοριστουμε ενω μπορουσαμε ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ γιατι σεβομασταν τον κοπο ολων των Ελληνων (ξερετε ποσα "εισαι μαλακας γιατι ΔΕΝ κλεβεις " εχω ακουσει ??? )

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.