Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΟΣ (ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ): ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Όπως είναι γνωστό, συνελήφθησαν προ ημερών στη Σάμο δύο εμπρηστές (σε φωτιά που κάηκαν πάνω από 2.000 στρέμματα) οι οποίοι δήλωσαν «Σύριοι»....

Όπως είναι γνωστό, συνελήφθησαν προ ημερών στη Σάμο δύο εμπρηστές (σε φωτιά που κάηκαν πάνω από 2.000 στρέμματα) οι οποίοι δήλωσαν «Σύριοι». Αρχικά οι δύο «Σύριοι», είχαν δηλώσει ότι ναυάγησαν με ένα φουσκωτό (το οποίο δε βρέθηκε ποτέ…) κι αφού βγήκαν στη στεριά κολυμπώντας, έβαλαν την φωτιά για να ζεσταθούν και να στεγνώσουν τα ρούχα τους. Ωστόσο όταν τους ζητήθηκε να υποδείξουν το μέρος που έβαλαν τη φωτιά, διαπιστώθηκε ότι ήταν τουλάχιστον 1500 μέτρα πιο μακριά από εκεί που εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της φωτιάς. Την επόμενη ημέρα είχε βρεθεί άλλος ένας ομοεθνής τους ο οποίος δήλωνε ότι είχε μαζί του μια γυναίκα με δύο παιδιά, όμως η ομάδα διάσωσης δεν βρήκε κανέναν στις έρευνές της στην περιοχή. Προφανώς, οι «Σύριοι» (στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσόν!) είναι στην πραγματικότητα Τούρκοι πράκτορες, οι οποίοι ξανάπιασαν δουλειά στα ελληνικά δάση. Εν τέλει προφυλακίστηκαν…

Μια ακόμη σοβαρότατη ένδειξη ότι εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, είναι και ένα άρθρο της Άντας Ψαρρά (της ομάδας του «Ιού»), στην «Εφημερίδα των Συντακτών» βεβαίως, με τίτλο «Αμέλεια για Έλληνες, πρόθεση για αλλοδαπούς», που ζητάει ευθέως (προφανώς από τον «ενδιάμεσο» Χρύσανθο Λαζαρίδη) την αποφυλάκιση των πρακτόρων της ΜΙΤ εμπρηστών:

«Μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες πλειοδοσίας σε εθνικισμό και μισαλλοδοξία, οι ναζιστές της Χ.Α. και όχι μόνο προσγειώθηκαν απότομα μόλις η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 40χρονου Έλληνα υπαξιωματικού του στρατού που είναι υπεύθυνος για τη μεγαλύτερη φετινή πυρκαγιά στην Ελλάδα, που σημειώθηκε πρόσφατα στη Ρόδο. Ο υπαξιωματικός έκανε μπάρμπεκιου με τους φίλους του στην ύπαιθρο, αλλά λίγο το κρασί, λίγο η παρέα, η φωτιά έκαψε τελικά πάνω από 40.000 στρέμματα δάσους.

Λίγες ημέρες πριν, κατηγορήθηκαν για εμπρησμό από πρόθεση δύο Σύροι πρόσφυγες πολέμου που άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν όταν έφτασαν όπως είπαν κολυμπώντας στο νησί. Η φωτιά στη Σάμο ήταν ευτυχώς μικρότερης έκτασης, αλλά οι εισαγγελικές αρχές αποφάσισαν ότι το μπάρμπεκιου ενός υπαξιωματικού είναι αμέλεια, ενώ η φωτιά για να ζεσταθεί κάποιος έντρομος και μουσκεμένος πρόσφυγας είναι κακούργημα από πρόθεση.

Το να αποδίδεται σε κάποιον σκοπιμότητα (εκτός κι αν έχει οικιστικά ή τουριστικά συμφέροντα ή έστω είναι πυρομανής) στην καταστροφή ενός δάσους είναι πολύ αυθαίρετο, εκτός αν υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα στοιχεία γι’ αυτό. Το να προφυλακίζονται όμως μόνο οι μετανάστες με κακούργημα όπως έγινε κι ένα μήνα πριν στην περιοχή της Αττικής και να αφήνονται ελεύθεροι με πλημμέλημα μόνο οι Έλληνες, δεν πείθει για την άτεγκτη Δικαιοσύνη. Όσο για τους πράκτορες που καίνε την Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται και τη Μαγιόρκα τις τελευταίες μέρες, είναι απλή καθημερινή τροφή για τα μυαλά των χρυσαυγιτών…».


ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. Με την ίδια λογική ηλίθιο υποκείμενο που όταν ένας αλλοδαπός σφάζει Έλληνα είναι πεινασμένος και όταν Έλληνας απλά να τον χαρακτηρίσει κάπως είναι ρατσιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.