Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... (ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ)

Όπως είναι γνωστό, προχθές το βράδυ μέλη της γνωστής αναρχοκομμουνιστικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν άνανδρα σε τρείς φίλους της Χρυσ...

Όπως είναι γνωστό, προχθές το βράδυ μέλη της γνωστής αναρχοκομμουνιστικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν άνανδρα σε τρείς φίλους της Χρυσής Αυγής που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κι αφού το κατέστρεψαν χτύπησαν βρώμικα τον 60χρονο οδηγό του και τους δύο συνεπιβαίνοντες, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να διακομισθεί στην εντατική του Νοσοκομείου. Η άνανδρη επίθεση έγινε μετά από συγκέντρωση της Χ.Α. και δολοφονική ενέδρα που είχαν στήσει αυτά τα βρωμερά στοιχεία.
Προσέξτε πως καλύπτει απόλυτα τη δολοφονική επίθεση και πως ειρωνεύεται τα θύματα η επίσημη ιστοσελίδα της δολοφονικής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Πάτρα: Επεισόδια και τραυματίες μετά από νέα πατριδοκάπηλη φιέστα της Χρυσής Αυγής
«Μια αλυσίδα γεγονότων που κατέληξε στον τραυματισμό τριών ατόμων πυροδότησε η χθεσινή πατριδοκάπηλη φιέστα των χρυσαυγιτών στην Πάτρα με την «επιμνημόσυνη δέηση» για τους πεσόντες στην Κύπρο Αχαιούς. Η Χρυσή Αυγή είχε αποφασίσει χθες να πραγματοποιήσει άλλη μια κακόγουστη φιέστα, με τελετή για τους πεσόντες στην Κύπρο αχαιούς, στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης, στο ανάλογο μνημείο στο γήπεδο της Αγυιάς. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αντεξουσιαστές προσπάθησαν νωρίτερα το απόγευμα να μπουν στο χώρο ώστε να ακυρώσουν την πατριδοκάπηλη φιέστα από τους απόγονους των ταγματασφαλιτών, αλλά απωθήθηκαν από πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Το γνωστό, κακής αισθητικής τελετουργικό των χρυσαυγιτών πραγματοποιήθηκε, ενώ γύρω από τον χώρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία. Αργότερα, νωρίς το βράδυ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 χρυσαβγίτες δέχτηκε επίθεση από άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο εξ αυτών ελαφρύτερα και ένας ακόμη, 60χρονος, σοβαρότερα».

Λίγο αργότερα και προκειμένου να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις (προφανώς όταν μαθεύτηκε ότι ο 60χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση) και να ισορροπήσει η κατάσταση (ναι, αλλά κι αυτοί επιτέθηκαν προηγουμένως σε άλλους…), ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «καταγγέλλει» επιθέσεις χρυσαυγιτών κατά… αγνώστων συριζαίων:

«Μετά την επίθεση σε φοιτητές των πολιτιστικών ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών και της κοινότητας LGBTQI “Blender”, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν αναίτια και απρόκλητα σε 16χρoνο μαθητή, μέλος των νέων ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στη στάση του προαστιακού τρένου στην Αγυιά. Οι παλικαράδες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με πλήρη περιβολή, κράνη, γάντια, ρούχα με διακριτικά της οργάνωσης τους μπροστά σε δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ οι οποίες παρακολουθούσαν, αφήνοντας ανενόχλητους τους δράστες να διαφύγουν. Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης – παρωδία που είχε διοργανώσει η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δήθεν στη μνήμη των Αχαιών Πεσόντων κατά την Κυπριακή τραγωδία… Τα γεγονότα του τελευταίου καιρού δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι εκδηλώσεις της ΧΑ συνοδεύονται με επεισόδια και εντάσεις στο κέντρο της πόλης, όπως τα χθεσινοβραδινά. Έχει πλέον γίνει αντιληπτό ότι η ΧΑ έχει εξυφάνει ένα επιχειρησιακό σχέδιο δημιουργίας έντασης στην πόλη προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα σκηνικό μιας τρομοκρατημένης πόλης».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ethnikismos.net

Δύο λεπτά μετά τα επεισόδια. Πλήθος κόσμου παρακολουθεί με τρόμο όσα συμβαίνουν
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ

3 σχόλια

  1. εντατικες για τους εθνικιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πάτρα είναι η πρωτεύουσα του κακού. Αν καθαρίσει θα θα έχει γίνει η μισή δουλειά. Αλλά οι κάτοικοι της δεν έχουν τα άντερα να καθαρίσουν την ίδια τους την πόλη και με την ανοχή τους η πόλη θα συνεχίζει να παρακμάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατρα,Βολος,Κρητη ειναι ερμαιο μια χουφτας παρακρατικων.στα χερια των κατοικων ειναι να τους εξαφανισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.