Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ...!!!

Ορεινή Κορινθία. Δίπλα από την πανέμορφη λίμνη Δόξα βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Τόπος γεμάτος ιστορία αιώνων. Εκεί, σήμε...

Ορεινή Κορινθία. Δίπλα από την πανέμορφη λίμνη Δόξα βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Τόπος γεμάτος ιστορία αιώνων. Εκεί, σήμερα, πραγματοποιήθηκε μία επιμνημόσυνη δέηση προς τους Έλληνες που έχασαν πολύ άδικα τη ζωή τους. Ήταν εκείνοι που δολοφονήθηκαν, που σφαγιάσθηκαν, που κατακρεουργήθηκαν από τους συμμορίτες του ΚΚΕ.


Ήταν τότε, τον Ιούλιο του 1944. Άνδρες, γυναίκες, μωρά παιδιά, ακόμα και καλόγεροι και ιερείς, σέρνονταν από ολόκληρη σχεδόν την Πελοπόννησο και εσφάζοντο με τρόπο φρικιαστικό. Άλλοι, παρέμεναν έγκλειστοι στα τρομερά «μπουντρούμια» του μοναστηριού. Εκεί υπέφεραν από τα πολυήμερα απάνθρωπα βασανιστήρια. Ακρωτηριασμοί με πριόνια, βιασμοί και οτιδήποτε άλλο επινοούσαν τα δολοφονικά κτήνη του ΚΚΕ, έκανε τους Έλληνες κρατούμενους να θεωρούν ως λυτρωμό τον θάνατο που επακολουθούσε με μαχαίρι ή με χτύπημα στο κεφάλι με το γλωσσίδι της καμπάνας της μονής. Αυτά, και πάρα πολλά άλλα συνέβησαν τότε.


Στον ίδιο χώρο σήμερα εκατοντάδες Έλληνες απότισαν φόρο τιμής προς εκείνους. Άλλοι συγγενείς αυτών και άλλοι όχι. Άλλοι σιωπηλοί, και άλλοι έκαναν ομιλίες. Ο χώρος σήμερα ήταν γεμάτος άνθη, γεμάτος ζωή. Γεμάτος με ανθρώπους νέους. Ομοιόμορφα ενδεδυμένους, που κράδαιναν με πίστη τα αιώνια σύμβολα της Πατρίδος. Η Γαλανόλευκη και ο Αρχαιοελληνικός Μαίανδρος ανέμισαν μέσα στον τόπο του μαρτυρίου και ήσαν σαν να χάιδευαν τις γεμάτες πόνο ψυχές των αδικοχαμένων.
Κατάθεση στεφάνου από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο. Τον μοναδικό βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου που βρίσκεται σήμερα κοντά μας.» ακούγεται από την πρόχειρη μεγαφωνική εγκατάσταση και ο τόπος σείεται από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες. Η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα! Η μοναδική ελπίδα σωτηρίας του Έθνους είναι εκεί και τιμά τους Ήρωες δολοφονημένους υπό απάτριδων προδοτών.


Δεκάδες μέλη και υποστηρικτές είχαν έρθει από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Ενάντια στις καιρικές συνθήκες, ενάντια στην ανέχεια, ενάντια σε εκείνους που θέλουν τους Έλληνες να «ξεχνούν», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΌΛΩΝ! Όχι, δεν προτίμησαν να βρίσκονται σε κάποια παραλία ή σε κάποια καλά κλιματιζόμενη αίθουσα. Ήσαν εκεί! Για να τιμήσουν την μνήμη! Την μνήμη των νεκρών Ελλήνων! Ήσαν εκεί γιατί είναι Χρυσαυγίτες!


Κοντεύει να έρθει η λήξις της λιτής αυτής τελετής και άπαντες καλούνται να σταθούν σε στάση προσοχής για να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο. Ακούγεται κάποιος να λέει «περιμένετε να φέρουμε την κασέτα..». «Δεν χρειαζόμαστε κασέτες!» του απαντάει δυνατά ο συναγωνιστής Παναγιώταρος και αμέσως ακούγεται το παράγγελμα «άπαντες εις στάσιν προσοχής»


Ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται τόσο δυνατά που η ηχώ του επιστρέφει στ’ αυτιά μας από τα γύρω βουνά! Τελειώνοντας, με μια ματιά απέναντι από τους συναγωνιστές φάνηκαν κάποιοι ηλικιωμένοι κύριοι -που πριν είχαν ανακοινωθεί ως συγγενείς θυμάτων- να κοιτάζουν την φάλαγγα της Χρυσής Αυγής με μάτια γεμάτα δάκρυα και να χειροκροτούν. Άλλος ένας λόγος για να θυμηθούμε ότι.. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ethnikistes-timhsan-tous-ethnomartures-sto-feneo-korinthias#.UeMNs9JFCZl#ixzz2Z3SjL1Ix

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.