Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΟΜΑΧΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες με άνδρα να επιτίθεται σε διαδηλωτές στην Τουρκία κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι σημειώθηκε το βρ...


Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες με άνδρα να επιτίθεται σε διαδηλωτές στην Τουρκία κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας εμφανίστηκε στην περιοχή Ντικμάν κατά τη διάρκεια μνημόσυνου στη μνήμη του πέντου νεκρού διαδηλωτή από το πάρκο Γκεζί, του Αλί Ισμαήλ Κορκμάζ ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη στις 11 Ιουνίου. Ο άνδρας κρατώντας μια μαχαίρα κινήθηκε απειλητικά κατά διαδηλωτών χωρίς να υπάρξει άμεση αντίδραση της αστυνομίας και χωρίς, ευτυχώς, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Το Σαββατοκύριακο έκανε το γύρο του διαδικτύου βίντεο που παρουσίαζε άνδρες με μαχαίρες να κυνηγούν διαδηλωτές μετά από επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Ταξίμ. Ο ένας από τους άνδρες αναγνωρίστηκε, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.