Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΙΝΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ 37ΑΡΙΑ ΚΑΙ 38ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ... ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποπνικτική αναμένεται να είναι και αύριο η ατμόσφαιρα σε όλη τη χώρα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, που θα φτάσουν και τους 37 βαθμούς ...


Αποπνικτική αναμένεται να είναι και αύριο η ατμόσφαιρα σε όλη τη χώρα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, που θα φτάσουν και τους 37 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο, έντασης 6 με 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στα ανατολικά και βόρεια.

Αναλυτικά:


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 37. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, έντασης 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Ζεστός καιρός, άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, και τοπικά θα φτάσουν σε ένταση τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη, θα δείξει 33 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Αίθριος ο καιρός με ανέμους που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα δείξει από 24 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως και 35 βαθμούς Κελσίου.


ΑΤΤΙΚΗ

Ζεστός θα είναι ο καιρός και στην Αττική, όπου ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου, Στα ανατολικά και βόρεια, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, έντασης 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και τοπικά την ημέρα τα 7 μποφόρ.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά καλός ο καιρός, με πιθανότητα να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, έντασης από 2 έως 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.