Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ...;;; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ...!!!

Τι λένε καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες... Την παραίτησή του, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει, στο δημοτ...


Τι λένε καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες...

Την παραίτησή του, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει, στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας ο νέος υπουργός Εμπορικής Ναυτίλιας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού Ναυτιλίας, αναμενόμενο ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να παραιτηθεί από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Όπως είναι γνωστό, στις δημοτικές εκλογές του 2010 κατέβηκε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ για τη ΓΛΥΦΑΔΑ» και έχασε με διαφορά μόλις 30 ψήφων. Τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Ν. Λεβετσοβίτης, ενώ ως επικεφαλής της παράταξης μετά από εσωπαραταξιακές διαδικασίες αναδείχθηκε ένας από τους παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους της πόλης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΤΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΑΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ... ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ.... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ...;;;

2 σχόλια

  1. Κάτι σαν σαμπουάν ο τύπος. Τρία σε ένα. Και δημοτικος σύμβουλος και υπουργός και μαλα@@ας!!!!!!! και 1.5 εκατομμύριο δημοκρατικοί(;;!!) "ψηφοφόροι" ψάχνουν για δουλειά. Φηφίζετε δίποδα τους γαμι@@δες σας και πληρώνετε με το φαί των παιδιών σας την "δημοκρατία" τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΝ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΗ?ΘΑ
    ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.