Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ: ''ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ. ΣΑΜΑΡΑ''

«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής. Ένας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα. Φτάνει πια! Ο λαός μίλησε. Η πλατεία ...


«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής. Ένας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα. Φτάνει πια! Ο λαός μίλησε. Η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής. Ως εδώ η καταστροφή! Ως εδώ η συρρίκνωση της δημοκρατίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, που είναι σε εξέλιξη.«Τον Ιούλη του ΄74 διεκδίκησε τη Μεταπολίτευση. Τον Οκτώβριο του ΄81 πανηγύρισε την αλλαγή. Το καλοκαίρι του 2011 διαδήλωσε την αντίθεσή του στη βαρβαρότητα των μνημονίων και διεκδίκησε την αξιοπρέπεια», επισήμανε ο κ. Τσίπρας.

«Και σήμερα σε τούτη εδώ την πλατεία ο λαός μας στέλνει το μήνυμα στους έντρομους εντολοδόχους της τρόικας. Ο πολιτικός σας χρόνος τελείωσε. Τη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο την κατακτήσαμε με θυσίες. Δεν θα σας αφήσουμε να την πάρετε πίσω». «Τελειώσατε είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε. Καληνύχτα σας κύριε Σαμαρά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.