Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ... ΝΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ...

Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύφθηκε στην Ινδία και αφορά στο δράμα που βίωσε μια 30χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια, στα χ...


Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύφθηκε στην Ινδία και αφορά στο δράμα που βίωσε μια 30χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια, στα χέρια ενός οδηγού φορτηγού και δύο συνεργών του...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «η 30χρονη βιάστηκε χθες το βράδυ από άνδρες σε ένα φορτηγό. Αυτοί της είχαν προτείνει να την πάνε (κάπου) και εκείνη είχε δεχθεί».

Ο ομαδικός βιασμός έγινε στο Μανάλι, κωμόπολη στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, που κατακλύζεται από τουρίστες και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων από το Νέο Δελχί.

Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το βιασμό της τουρίστριας, την ώρα που η αστυνομία αναζητά τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

"Η γυναίκα δεν συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας του φορτηγού και δεν καταλάβαινε τι έλεγαν οι ύποπτοι (στο φορτηγό). Αυτοί συνέχισαν την πορεία τους, μέχρι που έφτασαν σε ένα απομονωμένο σημείο του δρόμου, όπου την βίαζαν για σχεδόν μία ώρα" διευκρίνισε ο αστυνομικός.

 Όλοι οι οδηγοί φορτηγών στο Μανάλι πήραν εντολή να παρουσιαστούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο της έρευνας. protothema.gr

3 σχόλια

  1. Να ρωτήσω κάτι: Για ποιό λόγο ο κόσμος πάει για τουρισμό στην Αφρική ή στην νότια Ασία; Τους έχουν φλομώσει σε ρομαντικές αντιλήψεις, εξωτικοί προορισμοί και τέτοια. Έλεος. Βάλτε το μυαλό να δουλέψει, διαβάστε και καμοιά εφημερίδα να δείτε τί συμβαίνει στον κόσμο και ειδικά στην Ινδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος ο 8:53

    Μια καλη ιδεα ειναι να οργανωσουμε διακοπες στο αβγανο-πακισταν για ρομαντικους απλυτο-αριστεριστες .

    "αβγανισταν ,καργα στους λαθρο !! ζησε τον μυθο σου!! "

    (κι αν ξαναδεις τα βουτυροθρεμενα αγορια γραψε μου...)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε τρελή είναι αυτή??Πήγε στην καρδιά της τσιγγανιάς για διακοπές???Άς ερχόταν εδώ σε έναν καταβλιζμό τσιγγάνων και ειδικά σε γάμο το ίδιο είναι!!!!Ηλίθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.