Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;;;; ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ… ΕΡΤ ΤΕΛΟΣ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ (ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ) ΤΟΝΟ!

Μετά από 3,5 ώρες διαπραγμάτευσης, με φωνές, απειλές εκατέρωθεν, μπόλικη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜ, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί ολοκλήρωσαν την διαβού...


Μετά από 3,5 ώρες διαπραγμάτευσης, με φωνές, απειλές εκατέρωθεν, μπόλικη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜ, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί ολοκλήρωσαν την διαβούλευση και οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης αποχώρησαν μαζί κι ευτυχισμένοι.

Φαίνεται ότι η νύχτα που θα κρίνει το (άμεσο γιατί το απώτερο είναι γνωστό σε όλους…) μέλλον της συγκυβέρνησης θα είναι η αυριανή.

Κάποιες πρώτες, πληροφορίες αναφέρουν ότι “τα έχουν βρει” και θα συνεχίσουν μαζί (και χώρια…). Η σύσκεψη διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο στις 20.30.

Το γενικότερο κλίμα είναι ότι έθεσαν βάσεις για μια συμφωνία και θα συνεχίσουν αύριο όπου και θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία αφορά και τον ανασχηματισμό που “καίει” τον Ε.Βενιζέλο…

Στις δηλώσεις τους οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης δεν αναφέρθηκαν σε καμία ΕΡΤ, αλλά στη “δημόσια ραδιοτηλεόραση”.

Συζήτησαν για “επαναθεμελίωση της ύπαρξης της κυβέρνησης”, ανακοίνωσαν, δηλαδή για τα υπουργεία που θα πάρουν και την ποσόστωση στους διορισμούς κυβερνητικών στελεχών και τράβηξαν ευτυχισμένοι που θα ζήσουν για λίγο ακόμη (ευχόμαστε για πολύ λίγο όμως) εντός Βουλής!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.