Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ...

ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΘ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...;;; Ηχηρή παρέ...

ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΘ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...;;;

Ηχηρή παρέμβαση για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ πραγματοποίησε με δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας.

Ο κ. Ιερώνυμος χαρακτηρίζει «αδιανόητο» το να σιγήσει σε μια τόσο κρίσιμη για την πατρίδα η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προσθέτοντας πως «είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών».

Καταλήγει, δε, με νόημα ο κ. Ιερώνυμος «είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του»

Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου έχει ως εξής:

«Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του. Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του».

1 σχόλιο

  1. Άντε ψόφα ρε Αρχιλαμόγιο κομμουνιστή κοπρο-ανθέλληνα τραγόπαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.