Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ... "ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@"... Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...

«Σκεφτόμουνα μπας κι είχα πέσει έξω στην παλαιά μου δημόσια διάγνωση για τον Αντώνη Σαμαρά, ότι δηλαδή πάσχει από το λεγόμενο στην ψυχανάλ...

«Σκεφτόμουνα μπας κι είχα πέσει έξω στην παλαιά μου δημόσια διάγνωση για τον Αντώνη Σαμαρά, ότι δηλαδή πάσχει από το λεγόμενο στην ψυχανάλυση σύνδρομο ματαίωσης, όταν δηλαδή ένας άνθρωπος πλησιάζει έναν στόχο που ήταν διακαής πόθος του, τότε ακριβώς άξαφνα δείχνει μια ανεξήγητη συμπεριφορά και τα κάνει όλα μπάχαλο», γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο ανεξάρτητος βουλευτής. «Φαινόταν σαν να απέκτησε φρόνηση και υπομονή. Κι όμως, όταν καταλήφθηκε από περίσσεια ευφορία και φούρια, κι όταν πήραν φόρα να τον κολακεύουν ένα σωρό σπόνσορες και άρχισε να ονειρεύεται πως θα καθαρίσει το πολιτικό παιχνίδι με μία θεαματική κίνηση, ακόμα και με εκλογές, επαναλάμβανα σε όλους “όπου να’ναι θα την κάνει τη μ… και θα’ναι μεγάλη…”, συνεχίζει.

Παρουσιάζει άλλωστε την μαύρη οθόνη της ΕΡΤ ως το σύμπτωμα μόνο ενός βαθύτερου ψυχολογικού συνδρόμου. «Θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο σύμπτωμα, τυχαίο, που ξεπερνά τα όρια του υπολογισμένου κινδύνου και πλησιάζει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Βλέπε πχ διαχείριση του γιουγκοσλαβικού», γράφει, για να καταλήξει με μία και μόνη λέξη : «κρίμα».

2 σχόλια

  1. Έλεος πια με τα λαμόγια που ακόμα μιλάνε ! Καλά κάνουν και την κλείνουν την ΕΡΤ και μακάρι να τους απολύσουν όλους από τις ΔΕΚΟ που εξαιτίας τους υποφέρει όλος ο Ελληνικός λαός.Τέτοιο δάκρυ για 2,500 άτομα; Ε όχι, αυτό είναι καθαρή υποκρισία πια ! Κάθε μέρα που απολύονταν εργαζόμενοι από τον Ιδιωτικό τομέα και που έχει φτάσουν οι άνεργοι να είναι 1,500,000 συγγνώμη, αλλά ΔΕΝ θα κλάψω για 2,500 κηφήνες που είχαν βολέψει τους πωπούς τους με παχουλοτάτους μισθούς και με ψευτοαγώνες που δήθεν δώσανε.Αλλά καλά κάνουν, όταν η ΧΑ δεν τους επιτίθεται σθεναρά.Αλλά ξέχασα: η ΧΑ δεν έχει βλέψεις να απασχολήσει κάποιους από τα μέλη της στην ΕΡΤ, ας την έχουν τα αριστερά κοπρόσκυλα που λένε 1,000,000 Έλληνες ΝΑΖΙ μην χ*σω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι αδελφέ συνέλληνα το θέμα τα 2.000-2.500 η τέλος πάντων πόσα είναι άτομα,είναι το κλείσιμο ενός φορέα μετάδοσης-δημιουργίας πολιτισμού και επικοινωνίας μεταξύ υμών & ημών των Ελλήνων απανταχού της γής.Έπειτα ας μην ξεχνάμε ό'τι είναι το μόνο κανάλι πανευρωπαϊκά που κάθε ξημέρωμα παίζει τον Εθνικό ύμνο...τον δικό μας ύμνο.....(πράγμα που με βάζει σε περίεργες σκέψεις όσον αφορά το θέμα αυτό)συνεπώς το κατέβασμα του διακόπτη λειτουργίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεοράσεως είναι πολυδιάστατο και πολυσήμαντο εάν θέλουμε να το θέσουμε στις σωστές του διαστάσεις.Έχω κάνει στην αλλοδαπή και ο μόνος συνδετικός κρίκος μεταξύ εμού και της μάνας Πατρίδας ήταν το σήμα της ΕΡΤ....μόνο όποιος έχει κάνει έξω μπορεί να το καταλάβει αυτό.Αυτά προς το παρόν για να μην επεκταθω περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.