Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ''...!!! ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... "ΕΧΑΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΝΤΟ"...!!!

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ «Ανεκπαίδευτο το βάλανε σε ένα άρμα το παιδί μου», είπε πριν λίγο ο πατέρας του ...



ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

«Ανεκπαίδευτο το βάλανε σε ένα άρμα το παιδί μου», είπε πριν λίγο ο πατέρας του άτυχου στρατιώτη που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί μετά την ανατροπή του Μ113, στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. « Κάποιο λεωφορείο από πίσω είχε στρατιωτικούς μόνιμους, το δικό μου ήταν μπροστά και προσπάθησε να κρατήσει το άρμα μέχρι τελευταία στιγμή. Εγώ αύριο θα το αποχαιρετίσω, αλλά η έκκλησή μου είναι να εκπαιδεύσουν τους φαντάρους και να μην τους βάζουν ανεκπαίδευτους να χάνονται ζωές».



Λίγες ημέρες νωρίτερα ο 19χρονος Στάθης Κρόκος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα του ότι δεν ένιωθε έτοιμος να οδηγήσει το άρμα. «Μου είπε μπαμπά δεν θέλω να οδηγήσω, αλλά με πιέζουνε», ομολόγησε ο κ. Κρόκος στην τηλεόραση του Σκάι.

«Έχασε η πατρίδα ένα κομάντο»... ήταν τα τελευταία λόγια του πατέρα του...

makeleio.gr

----------------------------------------


2 σχόλια

  1. Αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ : «Έχασε η πατρίδα ένα κομάντο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή και εγώ Πεζοναύτης υπηρέτησα πριν απο 10 χρόνια θλίβομαι για το θάνατο του παιδιού αλλά το σώμα είναι εθελοντικό και για να μπείς υπογράφεις υπεύθυνη δηλωση (παλιά τουλάχιστον )εάν δεν μπορούσε ή πιεζόταν με δύο φωτογραφίες και μία υπεύθυνη δήλωση μετατασόταν στο πεζικό . Και πάλι θλίβωμαι για το θάνατο του αδερφού μου ( γιατι το σώμα είναι οικογένεια ) πεζοναύτη αλλά ας προσέξουν μερικοί με δηλώσεις τύπου «Μου είπε μπαμπά δεν θέλω να οδηγήσω, αλλά με πιέζουνε» γιατί στο τέλος προσβάλουν τη μνήμη του παιδιού και των επιλογών που έκανε στο που θα υπηρετήσει . Καλό δρόμο αδερφέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.