Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ...

Το κέντρο της Ναυπάκτου τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μια από τις ασφαλέστερες πόλεις της Ελλάδας. Πλήθος αστυνομικών κινείται εντός τ...

Το κέντρο της Ναυπάκτου τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μια από τις ασφαλέστερες πόλεις της Ελλάδας. Πλήθος αστυνομικών κινείται εντός της πόλης. Αυτοκίνητα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες κάνουν συνεχώς περιπολίες. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας κινούνται συνεχώς και πραγματοποιούν συνεχώς προληπτικούς ελέγχους στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Όλοι οι αστυνομικοί φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και είναι οπλισμένοι, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση από τους αδίστακτους κακοποιούς, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Η συμβολή του Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας κ. Πιστιόλη στην όλη επιχείρηση είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική. Έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών, δεν βάζει σε καμία περίπτωση σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των αστυνομικών που επιχειρούν στη Ναυπακτία εξασφαλίζοντας αλεξίσφαιρα γιλέκα για όλους τους αστυνομικούς.

Πηγή: nafsclick

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.