Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ" ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...!!!

Φωτο αρχείου: ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε κατάσταση έντονου προωληματισμού για την εικόνα των νυχιών του... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΤΟ...

Φωτο αρχείου: ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε κατάσταση έντονου προωληματισμού για την εικόνα των νυχιών του...

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΗΣ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Π@Π@ΡΙΕΣ...!

Ραντεβού στη «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι ζήτησε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος από τον Μάκη Βορίδη. Εκεί που εμφανίσθηκε με πράσινο μπλουζάκι και μπλε παντελόνι.

«Μάκη σήμερα, όπως βλέπεις, ντύθηκα κυβέρνηση. Φόρεσα πράσινο μπλουζάκι, το χρώμα του ΠΑΣΟΚ, και μπλε παντελόνι, το χρώμα της ΝΔ. Ετσι δεν είναι η νέα κυβέρνηση;». Αυτό είπε χαμογελώντας,σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος όταν έφθασε στο ραντεβού τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προκειμένου να συζητήσουν με ηρεμία τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι δυο βουλευτές, που είναι εκτός κυβερνητικού σχήματος, μίλησαν για πάνω από μια ώρα και εξέφρασαν την αγωνία τους για το πού το πάει η κυβέρνηση και πώς προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις.

Όσον αφορά τον ανασχηματισμό, το μοναδικό σχόλιο που φέρεται να έγινε κατά την διάρκεια της συζήτησης έρχεται από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που δήλωσε «Τον αφήσαμε στον Αδωνι, που είναι φίλος του Βορίδη, και στον Μάξιμο Χαρακόπουλο που είναι δικός μου φίλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.