Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ: ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ...

Ο καταπράσινος δήμαρχος Καβάλας μετά τα μαθήματα αλβανικών αποφάσισε να ασχοληθεί και με την γενοκτονία των Ποντίων. Έτσι, στα αποκαλυπτ...


Ο καταπράσινος δήμαρχος Καβάλας μετά τα μαθήματα αλβανικών αποφάσισε να ασχοληθεί και με την γενοκτονία των Ποντίων. Έτσι, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στις Κρηνίδες Καβάλας διέκοψε την επίσημη εκδήλωση προσβάλλοντας τον ομιλητή για να υπερασπιστεί την Ρεπούση.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει πρόταση νόμου για να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα και να τιμωρούνται. Με το άρθρο 3 «Διαφύλαξη Εθνικής Μνήμης» προτείνουμε ότι όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ.

Οι εκπρόσωποι του συνταγματικού τόξου υπερασπίζονται τα θύματα άλλων λαών, την στιγμή που αρνούνται τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού. Αν μ’ αυτήν την στάση δουλοπρέπειας απέναντι στην Τουρκία θεωρούν ότι θα αυξήσουν τις μετοχές τους στο πολιτικό σκηνικό, ας γνωρίζουν πως ό,τι και να κάνουν οι αρνητές της εθνικής συνείδησης, δεν πρόκειται να αποσοβήσουν το μοιραίο.

Χρυσή Αυγή - Νομαρχιακή Διοίκηση Καβάλας 

1 σχόλιο

  1. ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Γ.ΚΑΨΑΛΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!! ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.